Κατσιαντώνης από Φάρσαλα: “O όρκος του Κολοκοτρώνη, για ξεριζωμό της διχόνοιας, πιο επίκαιρος από ποτέ!”

Στις επετειακές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα, για τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 25ης Μαρτίου, έδωσε το παρών ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης. Παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής, καμάρωσε τα μαθητικά νιάτα που παρέλασαν στους δρόμους, ενώ με τιμή και υπέρτατο σεβασμό κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων. Το μήνυμα του για τη σημερινή διπλή γιορτή των Ελλήνων είναι το εξής:

“Η Πατρίδα μας πέρασε από πολλά κύματα, και συνεχίζει να δοκιμάζεται καθημερινά, Στις δύσκολες στιγμές, που απειλούνται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ο σεβασμός, ας θυμηθούμε τις αξίες του 21, το «εμείς» του Μακρυγιάννη. Ας εμπνευστούμε από τον όρκο του Κολοκοτρώνη που φώναζε «να εξομαλύνουμε τις διχόνοιες για το καλό της Ελλάδος», γιατί είναι πιο επίκαιρος από ποτέ!

Σήμερα η γαλανόλευκη κυματίζει σε κάθε σπίτι. Η ομοψυχία των Ελλήνων, πρέπει να είναι τρανταχτή όχι μόνο αυτή τη δοξασμένη μέρα, αλλά κάθε μέρα. Αν πιστέψουμε στις αθάνατες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, τότε θα μπορέσουμε και πάλι να κερδίσουμε το σεβασμό που μας αξίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα λόγια του μεγάλου ποιητή Κώστα Βάρναλη, ότι όσο και αν προσπαθούν κάποιοι, «δεν μπορούν να κάνουν στάχτη ένα λαό που είναι αιώνια φλόγα».

Οι Έλληνες άλλωστε έχουν αποδείξει, ότι η μεγαλοσύνη στους λαούς δε μετριέται με το στρέμμα, αλλά με της καρδιάς το πύρωμα”.