Σημαντικός βαθμός για τη Νίκαια, (Χ)αμένη ευκαιρία για την Αμπελιά…

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Παναγροτικός Νίκαιας και Ολυμπιακός Αμπελιάς στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, με την Αμπελιά να φθάνει τους σαράντα έξι πόντους και τη Νίκαια από την άλλη τους είκοσι πέντε βαθμούς.

Η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ από τη πλευρά τους έχασαν ευκαιρία να ανέβουν και πάλι στη δεύτερη θέση με την ισοπαλία του Μαυροβουνίου, ενώ στον αντίποδα, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη και η ομάδα της Νίκαιας πήρε σημαντικό βαθμό στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη κατηγορία.

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Ηλίας Χριστοδούλου με πλασέ από γύρισμα του Σώκου ευτύχησε να βάλει μπροστά τον Παναγροτικό στο σκορ και το 1 – 0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και στο 49′ ο Νίκος Φαρμάκας με μία όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Σδούγκα και έφερε το ματς στα ίσια.

Προς το φινάλε και συγκεκριμένα στο 86′ ο Κώστας Κολοβός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναγροτικού Νίκαιας με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Φαρμάκα και η Αμπελιά έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει την ολική ανατροπή με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Πάντως, στο παιχνίδι και οι «πράσινοι» είχαν τις δικές τους χαμένες ευκαιρίες με τον Ηλία Χριστοδούλου (15′) και (89′), με το 1 – 1 όμως να είναι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις
Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Στεφανής):Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος (60′ Ψαθάς), Πανδρεμένος, Ψαρούλης Αντ., Σώκος, Φουρίκης, Δημόπουλος (85′ Γκουντίκας), Χριστοδούλου, Καφαντάρης (80′ Νικολακούλης), Βλαχάκης (90′ Γκερλιώτης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης (85′ Κιούσσης), Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβός Ν., Σαΐτης (46′ Σουλτούκης), Γαρουφαλιάς, Σαμαράς – Καμηλαράκης, Γεωργούλας Θοδ., Φαρμάκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Ντελέζος Θ., Μπράμης.

Πηγή: arenalarissa.gr