Απάντηση Κ. Τύμπα στον Μ. Εσκίογλου για τον δρόμο Φάρσαλα – Λάρισα

Απάντηση απέστειλε ο υποψ. Δήμαρχος Φαρσάλων Κώστας Τύμπας, στην πρόσφατη τοποθέτηση του υποψ. δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, για το θέμα της κατασκευής νέου δρόμου που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Με μεγάλη μας χαρά, αν και με καθυστέρηση κάποιων ετών, υποδεχθήκαμε την ανακοίνωση του κ. Μάκη Εσκίογλου για το δρόμο Φάρσαλα-Λάρισα. Οι διαπιστώσεις των προβλημάτων είναι πάντα χρήσιμες έστω και αν αυτές για ένα πρόβλημα 20ετίας γίνονται στις 20/4/2019. 36 ημέρες πριν τις εκλογές θυμάσαι τα πάντα άλλωστε.

Το συγκεκριμένο θέμα ύψιστης σημασίας για την επαρχία μας, έχει αναδειχτεί επανειλημμένως από εμένα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας την τελευταία πενταετία. Αποκορύφωμα στον προσωπικό μου αυτό αγώνα για τον δρόμο Φάρσαλα-Λάρισα ήταν η κινητοποίηση πολιτών  στις 2/9/2018 με το συμβολικό κλείσιμο του συγκεκριμένου οδικού άξονα στο ύψος του Εθνικού Σταδίου Φαρσάλων. Δεν θυμάμαι κύριε Εσκίογλου να παρευρεθήκατε στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχε πλήθος δημοτών αλλά και τοπικών φορέων. Ούτε όταν έφερα το θέμα στις 28/8/2018 στο δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων ενόψει της παραπάνω κινητοποίησης  θυμάμαι κάποια παρέμβαση σας. Προφανώς έχετε δικαιολογία ότι στο τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού δεν είχε αποφασίσει το κονκλάβιο της Λάρισας και των Αθηνών να σας κατεβάσει για Δήμαρχο.

Καλοδεχούμενο το όψιμο σας ενδιαφέρον και η αντιγραφή αλλά μάλλον εσείς θεωρείτε λωτοφάγους τους δημότες…”

ΤΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ