Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο παρουσίασε υποψηφίους ο Κώστας Τύμπας

Εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας το εκλογικό κέντρο του, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και υποψήφιος Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Κώστας Τύμπας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Παρουσία πλήθους κόσμου και των υποψηφίων του συνδυασμού, ο κ. Τύμπας κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν, για μια δημοτική αρχή με καθαρό λόγο και ρεαλισμό, εντιμότητα και εργατικότητα. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια την οποία θα καταβάλει και στους λόγους που τον οδήγησαν, τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του σε αυτή την απόφαση.

Ο κ.Τύμπας μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής: “Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο ακηδεμόνευτο και όχι προϊόν συνδιαλλαγής, που το απαρτίζουν  άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας. Το πρόγραμμά μας είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς καθημερινής διαβούλευσης και κατ ιδίαν επαφής με όλους εσάς τους δημότες και συνοψίζεται στα εξής σημεία: άμεση επίλυση του χρόνιου προβλήματος του πόσιμου νερού, ασφαλής και γρήγορη μετακίνηση στο νέο δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων, δημιουργία τμήματος τριτοβάθμιας ή μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην πόλη μας με αντικείμενο τον πρωτογενή τομέα,  ενεργειακή πολιτική φιλική προς το περιβάλλον, ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς, ενίσχυση αθλητικών συλλόγων και αθλητικών κέντρων υποδομής, βελτίωση οδοποιίας στην πόλη και στα χωριά, εγγειοβελτιωτικά και αποστραγγιστικά έργα, καθαριότητα, κοινωνική πολιτική σε ευπαθείς ομάδες και άπορους, δωρεάν σύνδεση των χωριών της επαρχίας με την πόλη με δημοτική συγκοινωνία, συνεργασία με τη Μητρόπολη για την ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού, κίνητρα παραμονής των νέων στην επαρχία, έκπτωση 50% επί της κατανάλωσης στον λογαριασμό του νερού της ΔΕΥΑΦ για δύο χρόνια σε νέα ζευγάρια που θα παραμένουν στην περιοχή, ανάδειξη τοπικών προϊόντων ΠΟΠ, ενίσχυση αγροτικής ανάπτυξης και δημιουργία επιστημονικής ομάδας, δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού για την ενημέρωση των αγροτών και των πολιτών σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα διεκδίκηση κονδυλίων από ΕΣΠΑ και Ευρωπαϊκά κονδύλια”.

Στην συνέχεια παρουσίασε παρουσίασε τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του. Οι 26 δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής: Ανδρεόπουλος Αθανάσιος, Βαρελά Θωμαή, Βασιλόπουλος Φώτης, Βρυσιώτης Ανδρέας, Γκανίδου Γεωργία, Γκέβρος Γιάννης, Γκριτζαλής Δημήτριος, Δημοπούλου Παναγιώτα, Θάνου Βάσω, Κασνακίδη Χριστίνα, Κούκος Κων/νος, Κουτούλας Περικλής, Λέφας Αθανάσιος, Μακρής Αριστίδης, Μπάτζιος Αριστοτέλης, Πάσσιος Κων/νος, Παπαδημητρίου Χρυσούλα, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Πρασάς Χρήστος, Πατσιαούρας Ιωάννης, Ρίζου Παναγιώτα, Σακελλαρίου Βάνα, Τράντος Λάμπρος, Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος, Τσαμουρέλης Βασίλειος, Τύμπας Κων/να.