Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο η Μαρία Ίφου παρουσίασε υποψηφίους

Στέλνουμε το μήνυμα ότι μια περίοδος των καθαρών λύσεων, διαφάνειας και ευαισθησίας θα ανατείλει στο Δήμο μας, δήλωσε η επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης Φαρσάλων και υποψήφια δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μαρία Ίφου κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου στην οδό Πατρόκλου στα Φάρσαλα, παρουσία υποψηφίων και υποστηρικτών της.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υποψ. κ.Θεανώ Τσιώλη, ενώ την κ.Μαρία Ίφου προλόγισε ο κ. Γιώργος Ευαγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα η ομιλία της κ. Μαρίας Ίφου είχε ως εξής: “Αγαπητοί μου συνδημότες, Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ εκ μέρους μου και εκ μέρους του συνδυασμού της «Δημοτικής Αναγέννησης» για την αποψινή παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον συμπατριώτη μας Γιώργο Ευαγγελόπουλο που μου έκανε την μεγάλη τιμήν να με προλογίσει καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους αυτοδιοικητικούς υποψήφιους και τους εύχομαι καλή επιτυχία.
Φίλες και φίλοι είμαστε απόψε όλοι εδώ και σφραγίζουμε με την παρουσία μας την θέλησή μας να στρατευτούμε και πάλι δίνοντας ένα αγώνα για να κάνουμε καλύτερο το δήμο μας, τα Φάρσαλα και ολόκληρη την επαρχία μας, τον τόπο μας όπου γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε, αναλαμβάνοντας τον εγχείρημα να πάρουμε ξανά τις τύχες του και να τον πάμε μπροστά.
Εγκαινιάζουμε σήμερα το εκλογικό μας κέντρο και στέλνουμε το μήνυμα ότι μια περίοδος των καθαρών λύσεων, της διαφάνειας και της ευαισθησίας θα ανατείλει στο Δήμο μας.
Αγαπητοί μου φίλοι η δική μας σχέση δεν αρχίζει με την προεκλογική περίοδο και δεν τελειώνει με την Κυριακή των εκλογών.
Είναι μια σχέση βαθιά, μια σχέση εμπιστοσύνης, αμοιβαίας εκτίμησης, μια σχέσης συνεργασίας και προσπάθειας που έχει φέρει αποτελέσματα, που άντεξε και ωρίμασε μέσα στο χρόνο.
Μια σχέση που ο χρόνος την έκανε πιο σταθερή, πιο στέρεα που οδηγεί στο παρόν που θέλουμε και στο μέλλον που ονειρευόμαστε.
Φίλες και φίλοι
Μας χωρίζουν μόνο λίγες ημέρες από τις εκλογές και παρακολουθείτε πως κινείται ο κάθε υποψήφιος.
Πρέπει σε αυτές τις εκλογές να διεκδικήσουμε και να κατοχυρώσουμε πρώτα και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια της τοπικής μας κοινωνίας.
Και κάνουμε τη διαφορά!
Δεν τάζουμε
Δεν απειλούμε
Δεν εγκλωβίζουμε τους πολίτες θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα.
Θα αποδείξουμε ότι και μέσα από την διαδικασία του έντιμου και καθαρού προεκλογικού μας αγώνα διαφέρουμε και αξίζουμε ΚΑΙ για αυτό την ψήφο σας !
Είμαστε ένας συνδυασμός πολιτών, ένα ψηφοδέλτιο από τα σπλάχνα της κοινωνίας μας που από την πρώτη στιγμή´ της εμφάνισής μας πιστέψαμε στην ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση ξεκινώντας το 2002 με ένα υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο εκφράζει τον παλμό της τοπικής κοινωνίας.
Βάζουμε πάνω από όλα την πόλη και τα χωριά μας και τη θέλησή μας να προσφέρουμε και αποδείξαμε κατά την διάρκεια της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή ότι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών ήταν ο μοναδικός γνώμονας των ενεργειών μας.
Ολόκληρη η επαρχία γνωρίζει πως διοικήσαμε με εντιμότητα, διαφάνεια, εργατικότητα και συνέπεια και παραδώσαμε ένα εύρωστο δήμο στην απερχόμενη δημοτική αρχή με ένα αξιόλογο αποθεματικό της τάξης του 1.800.000 ευρώ.
Υπήρξαμε η δημοτική αρχή των έργων και όχι των εγκαινίων και σε αντίθεση με τον απερχόμενο δήμαρχο πάντα είχαμε το θάρρος να αναγνωρίζουμε τα έργα που βρήκαμε σε εξέλιξη από την προηγούμενη δημοτική αρχή και που εμείς ολοκληρώσαμε χωρίς να θέλουμε να τα καρπωθούμε και να τα παρουσιάσουμε ως δικά μας έργα.
Τα έργα σε κάθε δήμο δεν προέρχονται από παρθενογένεση και απαιτείται θάρρος και πολιτισμός να αναγνωρίζει κάθε καινούριος δήμαρχος το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και να μην το μηδενίζει
Πόσο μάλλον τώρα που οι εκλογές αυτές σηματοδοτούν το κλείσιμο της Καλλικρατικής μεταρρύθμισης και το άνοιγμα μιας νέας σελίδας αυτής του Κλεισθένη που στο νέο αυτό αυτοδιοικητικό τοπίο θα δοκιμαστούν ιδέες συμπεριφορές και κουλτούρες, και τα άτομα που θα εκπροσωπούν τη δημοτική αρχή θα πρέπει να επιδείξουν ωριμότητα, εμπειρία, τόλμη και διάθεση συνεργασίας.
Είχα πάντα σαν αρχή το καλό του τόπου μας.
Μου δόθηκε η ευκαιρία με την εκλογή μας ως Δήμαρχος να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία και γνώση που σε συνδυασμό με την διάθεση προσφοράς και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και όχι τα προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντα θα είμαστε σε θέση με την δική σας στήριξη να διοικήσουμε και πάλι με διαφάνεια, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, τόλμη, όρεξη εντιμότητα και ήθος.
Υπήρξαμε και θα είμαστε μια δημοτική αρχή που συζητάς με τον πολίτη, δεν τον απαξιώνει, δεν αποφασίζει και διατάζει και που θα επιδιώκει συνεργασία με όλες τις ομάδες της κοινωνίας μας με:

  • Τους αγρότες και κτηνοτρόφους
  • Τους επαγγελματίες
  • Τους εμπόρους
  • Τους αναξιοπαθούντες
  • Τη νεολαία

Που θα μπορούν να ακουμπήσουν πάνω μας με εμπιστοσύνη
Έχουμε δώσει δείγματα γραφής κατά την διάρκεια της θητείας μας με έργα πνοής για τα Φάρσαλα και τα τότε τοπικά διαμερίσματα κάνοντας καίριες παρεμβάσεις που συνέβαλαν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του δημότη.
Έργα που αφορούσαν:

  • Την οργάνωση του δήμου
  • Την εκπαίδευση
  • Το περιβάλλον
  • Τον αθλητισμό και τη νεολαία
  • Την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς
  • Τον πολιτισμό
  • Την κοινωνική πολιτική
  • Και την ποιότητα ζωής με ουσιαστικά έργα υποδομής.

Έχουμε περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως η Δημοτική Αρχή των έργων ουσίας και όχι των εγκαινίων και των χιλιάδων αναθέσεων για έργα βιτρίνες που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια στο δήμο μας έργα στην πόλη, αδιαφορώντας πλήρως για τα χωριά μας.
Στην σημερινή μας συγκέντρωση δεν θα επισέλθω σε προγραμματικές λεπτομέρειες, θα είμαστε όμως σύντομα σε θέση να καταθέσουμε το πρόγραμμα μας και τους μεγάλους μας στόχους για την νέα μας θητεία με άξονες:

  • Την κοινωνική πολιτική
  • Την στρατηγική ανάπτυξη
  • Τον πολιτισμό
  • Την υγεία
  • Την παιδεία
  • Τον αθλητισμό
  • Το περιβάλλον
  • Τα έργα υποδομής
  • Με το χέρι στην καρδιά και κοιτάζοντας ευθέως όλους σας στα μάτια
  • Με όπλα μας την παρρησία,

Το πρόγραμμα μας, το αυξημένο κύρος μας και τη θέληση μας να υπηρετήσουμε το καλό του τόπου μας, κατ ερχόμαστε στον αγωνιστικό αυτό στίβο των εκλογών. Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής, πολιτισμένος, ευγενικός.
Το εκλογικό κέντρο που εγκαινιάζουμε απόψε θα είναι το ορμητήριο του ευγενούς αγώνα μας, ο φιλόξενος χώρος όλων σας και η αφετηρία των εξορμήσεων μας για την μεγάλη νίκη της «Δημοτικής Αναγέννησης»
Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα απόψε να κλείσω την αποψινή μας συνάντηση με την ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης της Δημοτικής Αναγέννησης.

Δηλώνω πανευτυχής που έχω στο πλευρό μου άξιους συνεργάτες καταξιωμένους επαγγελματίες με κοινωνική παρουσία,
Κοινωνική προσφορά και καταξίωση και που θα είναι οι πολύτιμοι συμπαραστάτες συμβοηθοί και συνοδοιπόροι στην εργώδη προσπάθεια για να καλύτερο Δήμο για μια λειτουργική πόλη και ουσιαστικό έργο σε κάθε τοπική κοινότητα”.

Μετά το τέλος της ομιλίας της παρουσίασε τα 41 ονόματα υποψηφίων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αγγελακοπούλου Ιουλία Δικηγόρος

Άγγελος Θύμιος Αγρότης

Αστάρας Κων/νος Έμπορος

Γκέβρου Μαρία απόφοιτος Λογιστικής

Γκομοσίδης Σπύρος Συνταξιούχος Έμπορος

Γράβας Αθανάσιος Μηχανικός

Γούσιου Σούρλα Ιωάννα Γεωργικές Επιχειρήσεις

Γώγος Χρήστος Αστυνομικός

Δημητρόπουλος Αθανάσιος Πυρονόμος ΕΑ Πυρός

Δρόσος Χρήστος Επιχειρηματίας

Ευθυμιοπούλου – Μυωνά Αγλαία Ιδ Υπάλληλος

Ζαγγανά Ξυνογαλά Σταυρούλα Ιδ Υπάλληλος

Ιακωβάκης Λεωνίδας Στρατιωτικός

Καραδήμα Παναγιώτα Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων

Κατσιαούνης Ευάγγελος Συνταξιούχος ΕΑ

Κάψος Απόστολος πρώην πρόεδρος Εργατικού Κέντρου

Κουτελού Ειρήνη Ιδ Υπάλληλος

Μακρυγιάννης Νικόλαος Ιδ Υπάλληλος

Μπαιράμογλου Χριστίνα Ιδ Υπάλληλος

Μπουτίνα Αλέκα Αγρότισσα

Νάστου Βάια εκπαιδευτικός

Νικολόπουλος Ευάγγελος αγρότης

Ντίνος Θωμάς οικοδόμος πρώην αντιδήμαρχος

Ντούλας Βασίλειος πολιτικός μηχανικός

Ντούρας Δημήτρης λογιστής

Ξανθόπουλος Αντώνης αυτοκινητιστής

Παπαδόπουλος Αθανάσιος αγρότης

Παπανικολάου Χρήστος γεωπόνος

Παπακωνσταντίνου Αθανασία ιδ υπάλληλος

Πατσιούρας Βασίλης αγρότης

Πατσιούρας Δημήτρης αστυνομικός

Ρουκά Φεγγίτη Πολυξένη αγρότισσα

Σουγιά Ευαγγελία ανθυπαστυνόμος ελληνικής αστυνομίας

Τρελλόπουλος Γιώργος εισαγωγές αυτοκινήτων

Τσαπραΐλης Χρήστος επιχειρηματίας

Τσαρτσάρα Ιωάννα αγρότισσα

Τσιανάκα Μπακογιάννη Χριστίνα

Τσινή Πάνου Λαμπρινή αγρότισσα λογίστρια

Τσιώλη Θεανώ ιδ υπάλληλος

Τσούλης Ιωάννης Έμπορος

Ευαγγελίδη Μαρία Ιδ. Υπάλληλος

Εγκαίνια Γραφείου

Posted by Μαρία Ίφου Δημοτική Αναγέννηση on Friday, 3 May 2019