Εσκίογλου: Να κερδίσουμε τη μάχη της καθημερινότητας για πιο «ανθρώπινα» Φάρσαλα

Σειρά επαφών με πολίτες είχε την Τρίτη ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κι επικεφαλής της παράταξης «Φάρσαλα Ανάπτυξη» κ. Μάκης Εσκίογλου, ευρισκόμενος στη λαϊκή αγορά στην είσοδο της πόλης.

Ο κ. Εσκίογλου για αρκετή ώρα είχε την ευκαιρία να ακούσει από την «πηγή» τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους στους πάγκους της λαϊκής, εστιάζοντας σε ζητήματα που άπτονται της λεγόμενης «μάχης της καθημερινότητας».

«Τα μεγαλόπνοα σχέδια για μία περιοχή είναι επιβεβλημένα, αλλά το πρώτιστο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής που θέλει να σέβεται τους δημότες της, είναι η καθημερινότητα. Τα Φάρσαλα μπορούν να γίνουν μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική και ανθρώπινη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων σε κάθε τομέα που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα στην πόλη.

Με ενίσχυση της καθαριότητας σε κάθε γειτονιά, τακτικό πλύσιμο των δρόμων και των πεζοδρομίων, τακτικότερη αποκομιδή των απορριμμάτων πλύσιμο των κάδων, και περισσότερα σημεία ανακύκλωσης.

Η «μάχη της καθημερινότητας αποτελεί ορόσημο στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, αφορά το σύνολο των χωριών της επαρχίας μας και όχι μόνον την πόλη και θα κερδηθεί στον πρώτο κιόλας χρόνο της διοίκησής μας. Δεν είναι δέσμευση, είναι αυτοσκοπός» σημείωσε με νόημα ο κ. Εσκίογλου.