Ντίνος Βαρακλιώτης: Με εμπειρία και γνώση για την κοινότητα Φαρσάλων

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων  στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία. Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα .
Παλεύουμε λοιπόν όλοι, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της περιοχής μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω και με την πείρα 5 ετών ως Τοπικός Σύμβουλος, σας ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να θέσω την υποψηφιότητα μου στη Κοινότητα Φαρσάλων, με τον συνδυασμό “ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” του υποψήφιου Δημάρχου κ. Μάκη Εσκίογλου.

Στην προσπάθεια αυτή, με βαθιά πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του, απευθύνομαι στον καθένα από εσάς και σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί με συλλογικότητα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, με μοναδικό σκοπό το κοινό καλό της Κοινότητας Φαρσάλων.

Με εκτίμηση

ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ