Στον Ατρόμητο Παλαμά ο Χρήστος Τλούπας

Οι «Πράσινοι» του Ατρόμητου Παλαμά οι οποίοι την νέα σεζόν θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Τάκη Παραφέστα στην Γ Εθνική κατηγορία συμφώνησαν με τον Φαρσαλινό Χρήστο Τλούπα, ο οποίος μάλιστα παρέστη στη χθεσινή (5/8) «πρώτη» της νέας του ομάδας. Ο Τλούπας είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Τη σεζόν 2011-12 κατέγραψε 4 συμμετοχές στη Football League με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, ενώ μία χρονιά νωρίτερα φόρεσε τη φανέλα του Απεραντιακού.

Η πρώτη του θητεία στον Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν τη διετία 2012-14 σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΛ, ενώ στους «Μυρμιδόνες» επέστρεψε το καλοκαίρι του 2014 για να τους ενισχύσει στην ίδια κατηγορία. Μαζί τους πέτυχε την άνοδο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17, ακολούθησε παρουσία σε αυτή την κατηγορία υπό τις οδηγίες του Τάκη Παραφέστα και πέρυσι η επιστροφή της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική όπου παρέμεινε στις τάξεις της.

Ξεκίνησε από τους Νέους του Λεβαδειακού για να φορέσει επίσης τη φανέλα του  Αχιλλέα Δομοκού στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική. Στον Παλαμά ο Τλούπας θα συνεργαστεί εκ νέου με τον κ. Παραφέστα αλλά και με τους Χρήστο Οικονόμου και Άκη Μίχο με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στον Αχιλλέα Φαρσάλων