“Μπαράζ” μεταγραφών  για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

«Μπαράζ» μεταγραφών ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τους Μυρμιδόνες να ενισχύονται με τέσσερις νέες προσθήκες. Ο λόγος για τους Λάμπρο Παρθένη, Σπύρο Παρθένη, Πάολο Εμεράι και Γιώργο Γκούνη.

Ο Λάμπρος Παρθένης είναι 32 ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στον ΑΟ Καρδίτσας, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανναξιακό (Δ’ Εθνική), Ηρακλή Σοφάδων (Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΚ), Λαμία (Α’ ΕΠΣΦ) και Αγρότη Λιανοκλαδίου (Δ’ Εθνική), ΑΟ Λεονταρίου (Α ΕΠΣΚ) και Σώκρατες (Α ΕΠΣΚ).

Ο Σπύρος Παρθένης είναι 34 ετών αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Σώκρατες. Επίσης κατά το παρελθόν έχει υπερασπιστεί επίσης τις εστίες της ΑΕ Λεονταρίου, του Ηρακλή Σοφάδων του Όμβρου Ομβριακής, του Καππαδοκικού και άλλων ομάδων. Ο Πάολο Εμεράι είναι 15 ετών αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει αφήσει θετικότατα δείγματα στην ομάδα της Χαραυγής στην οποία και ανήκε μέχρι πρότινος, ενώ ο Γιώργος Γκούνης είναι 27 ετών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Ατρόμητου Βαμβακούς με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από την Β’ στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Με αυτές τις τέσσερις προσθήκες η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων προσθέτει άκρως ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ της και τα χέρια του νεαρού τεχνικού Αρίστου Παπαγεωργίου «λύνονται» σε σημαντικές και καίριες θέσεις. Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.