Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Φαρσάλων: ΚΕ.Λ.Ε.

Το ΚΕ.Λ.Ε. αποτελεί φορέα πολιτισμού με πλούσιες δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό από το 1995. Το ΚΕΛΕ στηρίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του, στη σταθερότητα των θεμελιωδών αρχών τους, στο σεβασμό της προσωπικότητα τους, στη φιλία και την ομαδικότητα.

Στο ΚΕΛΕ θέλουμε ο άνθρωπος να γίνεται παραγωγός και δημιουργός αξιών και αρχών, να συμμετέχει. Η συμμετοχή όλων σε ποικίλου είδους δραστηριότητες δίνει αξία και διάρκεια σε αυτό που εμείς θέλουμε να ονομάζουμε Πολιτιστικό Κίνημα.

Με οδηγό την αγάπη για την παράδοση, τα τελευταία 24 χρόνια, έχουμε γνωρίσει ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία. Στη Λάρισα και τις συνοικίες της, στον Τύρναβο και την Αθήνα, το ΚΕ.Λ.Ε. απαριθμεί περισσότερα από 40 τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και δράσεων για όλες τις ηλικίες, ενώ παράλληλα διατηρεί ένα βεστιάριο με περισσότερες από 1200 φορεσιές, οι οποίες εξυπηρετούν της δράσεις του.

Μια τέτοια ομάδα δημιουργείται στα Φάρσαλα, μια νέα αρχή για όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν μέρος του κύκλου μας. Μια νέα σελίδα για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης!

Κάθε Δευτέρα στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων:

20:30-21:30 Τμήμα Αρχαρίων Ενηλίκων

21:30-22:30 Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων

Υπεύθυνος Παραρτήματος: Τσούτσας Γιάννης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6976396141 & 2410530946 ή μέσω email : kelelarissas@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και το προφίλ μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : kelexoros.gr