Στα Φάρσαλα για να εξετάσουν μαθητές οι «Γιατροί του Κόσμου»

Στα Φάρσαλα για να εξετάσουν μαθητές οι «Γιατροί του Κόσμου»

Στα Φάρσαλα βρίσκεται από χθες Κυριακή, κλιμάκιο των «Γιατρών του Κόσμου» προκειμένου σήμερα Δευτέρα, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, να προχωρήσουν σε εξετάσεις μαθητών.

Οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων με ραντεβού και αφορούν μαθητές της πρώτης και τετάρτης τάξης του δημοτικού και της πρώτης γυμνασίου και λυκείου, των σχολείων της επαρχίας.

Οι μαθητές θα εξεταστούν από παιδίατρο, οφθαλμίατρο, καρδιολόγο και οδοντίατρο, με τη βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, έτσι ώστε να δοθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας του κάθε μαθητή που απαιτείται.

Με την αποστολή στη οποία συμμετέχουν δύο παιδίατροι, ένας οφθαλμίατρος, ένας καρδιολόγος κι ένας οδοντίατρος, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, μαζί με τις αντιδημάρχους κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Δέσποινα Συροπούλου. Χθες Κυριακή εξάλλου, στα Φάρσαλα εκ μέρους του δήμου Φαρσάλων τους γιατρούς υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κώστας Μπαλατσός και ο αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κουκουλιός.

Σημειώνεται πως ο δήμος Φαρσάλων συνδράμει στο έργο των «Γιατρών του Κόσμου» καλύπτοντας τα έξοδα της διαμονής τους στην περιοχή.