Ισοπαλία με… «παράπονα» για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου κοίταξε στα μάτια τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων κατάφερε δυο φορές να ισοφαρίσει και να μπει στην διεκδίκηση της αναμέτρησης με το τελικό σκορ να είναι το 2 – 2 και τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Έτσι οι γαλάζιοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και είναι μαζί με την Αναγέννηση Φαρσάλων και την Γαλήνη στην 12η θέση.

«Φωνάζουν» για μη υπόδειξη πέναλτι στο 90′ οι γηπεδούχοι πάνω στον Καραβαγγέλη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 32′ με τον Δάσσιο ο οποίος πλάσαρε και πέτυχε το 0 – 1 και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι «απάντησαν» όταν στο 52′ ο Καραβαγγέλης εκμεταλλεύτηκε την σέντρα μέσα στην περιοχή, ¨τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι και με όμορφο πλασέ πέτυχε το 1 – 1.

Στο 57′ ο Μητρακούλης υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή έπειτα από παράλληλη πάσα και με πλασέ νίκησε τον Ζειμπέκη για το 1 – 2.

Ενώ στο 73′ ο Αρσενόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο των αμυντικών έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2 – 2.

Στο 90′ της αναμέτρησης ο Καραβαγγέλης πάτησε περιοχή, «γκρεμίστηκε» από τον αντίπαλο αμυντικό με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται» και τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» για μη υπόδειξη πέναλτι.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου: Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Μπουλούτσος, Νταιάκης, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Βράκας (80′ Καπετάνος), Βαρελάς, Σπανός.