Reunion παλιών συμμαθητών στα Φάρσαλα μετά από 29 χρόνια

Περίπου 35 παλιοί συμμαθητές απόφοιτοι της τάξης του 1990 του 2ου Λυκείου Φαρσάλων – που διαμένουν στα Φάρσαλα και στις γύρω περιοχές – ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μιας ομάδας από αυτούς και πέρασαν ένα καταπληκτικό βράδυ, με γέλια, πειράγματα, αναμνήσεις από τις μέρες του σχολείου.

Πολλά είχαν αλλάξει. Οι καρδιές δεν σκίρτησαν στα αγγίγματα, οι αγκαλιές ήταν πιο μεστές πια και όλοι είχαν μια ιστορία να πουν. Γελάνε όμως πολύ. Το καυστικό χιούμορ και η μια ατάκα που διαδέχονταν την άλλη έκανε την βραδιά ανάλαφρη και πολύ ζωντανή. Είπαμε, είπαμε, είπαμε, θυμηθήκαμε τα παλιά. Ήμασταν ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε μέχρι εδώ Τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας στην ανάμνηση τους και δώσαμε την υπόσχεση ότι θα βρεθούμε πάλι σε λίγους μήνες όλοι χωρίς να λείπει κανένας από την παρέα. Το υπόσχεσαι; Ρώταγε o ένας τον άλλον.

Μια βραδιά που κύλησε υπέροχα, με πολύ κέφι, με τραγούδι και χορό και την υπόσχεση ότι και στο reunion των 30 ΧΡΟΝΩΝ σε λίγους μήνες θα είναι όλοι παρόντες συμπεριλαμβανομένων καθηγητών και των συμμαθητών από μακρινές περιοχές και το εξωτερικό!!

Κείμενο απόφοιτων 1990

Δείτε φωτογραφίες