«Μαγικά Χριστούγεννα: ο δρόμος των ευχών» – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα Φάρσαλα

Μία όμορφη εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Μαγικά Χριστούγεννα: ο δρόμος των ευχών», έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων.

Διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που διανύουμε καθώς και στα πλαίσια Δημοσιότητας των προγραμμάτων Κέντρο Κοινότητας και ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

Η εκδήλωση ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς πλήθος κόσμου και παιδιά παρευρέθησαν στην πλατεία όπου συνέβησαν διάφορα δρώμενα, όπως το Δέντρο των Ευχών από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (υποέργο1 & υποέργο2)που μοίρασαν και φυλλάδια του προγράμματος, το θεατρικό εργαστήρι από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ1, το εργαστήρι χειροποίητων στολιδιών από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ2, την μουσική μπάντα με χειροποίητα μουσικά όργανα από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ3, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής από την ομάδα των παιδιών του ΚΔΑΠ4, το face painting.

Φυσικά δεν έλειψε ο Άγιος Βασίλης από το χώρο καθώς  μοίρασε σε όλα τα παιδιά πουγκί – έκπληξη.

Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν με τη μουσική τους, οι: Αικατερίνη Κυριακίδου – υψίφωνος της μουσικής σχολής, ο Παναγιώτης Πελεκούδας-τρομπέτα και η Ευαγγελία Πελεκούδα –φλάουτο.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με ευχές για υγεία και καλές γιορτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΚΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης καθώς και η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βέρα Β. Κυρίτση.