Ματσάρα “Χ”ωρις νικητή ανάμεσα σε Νεάπολη και Χαλκιάδες

Σε ένα ντέρμπι με πολλά γκολ, θέαμα και όμορφο ποδόσφαιρο ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μπορεί να προηγήθηκε δυο φορές στην έδρα της Νεάπολης, όμως οι γηπεδούχοι είχαν “απάντηση” και τις δυο φορές με το τελικό σκορ (2 – 2) να μην αλλάζει τις ισορροπίες της κορυφής.

Έτσι μετά από 10 αγωνιστικές η Νεάπολη μετρά 26 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση ενώ οι Χαλκιάδες με 24 ακολουθούν κατά πόδας.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Λάμπρου και Μπατζιανούλη δίχως όμως να σκοράρουν, ενώ η Νεάπολη “απάντησε” με δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε άρδην.

Αρχικά στο 55′ ο Αντωνιάδης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της Νεάπολης και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα όταν στο 75′ ο Ζαφειράκης με κοντινή προβολή πέτυχε το 1 – 1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπατζιανούλης “χτύπησε” στην κόντρα επίθεση, διένυσε μεγάλη απόσταση με την μπάλα και την εμφάνισε στα δίχτυα της Νεάπολης πετυχαίνοντας το 1 – 2.

Το τελικό 2 – 2 σημείωσε στο 85′ με σουτ ο Κατσαμάγκας.

Οι άνθρωποι των Χαλκιάδων ευχαριστούν θερμά την Νεάπολη για την άψογη φιλοξενία τους.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Λάμπρου (60′ Κουτσόπουλος), Γκουνάρας Στ., Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκέγια, Μπατζανούλης, Πέτσας, Γκουνάρας Χρ. (85′ Νασιούλας).