Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια – Διαγόρας: 2-0

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια – Διαγόρας: 2-0

by ikariaki.gr
10 views

 

 

 

Ένα καλό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων.

Με φωτισμό που θύμιζε το κρυφό σχολειό (άρα αν έχουμε κάνει λάθη, ειδικά στις αλλαγές συγχωρέστε μας γιατί δεν φαίνονταν εύκολα τα νούμερα, ενώ στην τελευταία αλλαγή των Βριλησσίων δεν καταφέραμε καν να διαβάσουμε τα νούμερα, τόσο εμείς όσο και φίλοι θεατές που κατέβαλαν την ίδια προσπάθεια) το συμπέρασμα είναι ότι αξίζουν άλλο ένα μπράβο όσοι/ες (αθλητικά και διοικητικά) καλλιεργούν τον αθλητισμό σε συνθήκες που έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, μέχρι να χαρακτηριστούν απολύτως ικανοποιητικές. Τον χορτοτάπητα θα κάνουμε ότι δεν είδαμε σε τι κατάσταση ήταν (είπαμε δεν φώτιζαν πολύ οι προβολείς, κάποιες φωτο τις “ανοίξαμε” λίγο και τις κάναμε πιο φωτεινές).

Συνεπώς άξιζε να γράψουμε και μια καλή κουβέντα στο ERTsports

banner

Στον αγωνιστικό τομέα, η ποιότητα των Βριλησσίων ήταν γνωστή και φάνηκε ειδικά στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο γεγονός ότι οι Γεωργακοπούλου Μ. και Πίττα, ήταν συνεχής πηγή κινδύνων για το φιλοξενούμενο Διαγόρα Ικαρίας, που για άλλη μία φορά μάζεψε αρκετό κόσμο σε εκτός έδρας αγώνα, που τον υποστήριξε με φίλαθλο και κόσμιο τρόπο.

Στον αντίποδα η ομάδα της Ικαρίας στάθηκε αρκετά καλά προβλημάτισε κάποιες στιγμές τους γηπεδούχους, έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή τους και έχασε και κάποιες ευκαιρίες.
Τα Βριλήσσια επιχείρησαν περισσότερα σουτ προς την εστία του Διαγόρα, ο οποίες είχε αρκετές προσπάθειες για μπασίματα προς την αντίπαλη περιοχή.

Τα Βριλήσσια προηγήθηκαν με σουτ της Πίττα μέσα από την περιοχή στο 23′, στο 30′ η τερματοφύλακας του Διαγόρα Ρουβέλα απέκρουσε διπλό σουτ της Nagel σχεδόν εξ’ επαφής και στο 35′ απέκρουσε πέναλτι της Γεωργακοπούλου Μ., για να συνεχιστεί η πίεση από τα Βριλήσσια και στο 37′ μέσα από την περιοχή η Πίττα, έκανε το 2-0.

Στο 71′ η Κουτσού του Διαγόρα ανάγκασε την τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώξει από το αριστερό της παραθυράκι σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Βριλήσσια: Tσέλλου, Κουλουμάση (55′ Μπαστιάν), Παπασπύρου, Γκούνη, Παπαμιχαήλ, Τσιώρου, Nagel, Τσούνα, Γεωργακοπούλου Μ., Πίττα, Γαβαλά Σ. Zκέρη, Γαβαλά Κ. Γεωργακοπούλου Λ., Πότσιου, Κοντογιάννη, Αυγουστοπούλου

Διαγόρας: Ρουβέλα, Καρίμαλη (46′ Κ. Καρούτσου), Κατέχη, Μαλλέ, Συργιάννη, Χαϊντούτη, Κουτσού, Γεωργάντζα, Ξενάκη (70′ Ρ. Καρούτσου), Παπαϊωάννου (55′ Tudose Άννα – Μαρία), Καλλιμούκου
Στην αποστολή ήταν και οι: Μ. Καστανιά, Ελ. Στενού, Λ. Σοφούλη, Ζαννή

Στη φωτο του Διαγόρα δεν είναι το σύνολο της αποστολής, αφού εκείνη τη στιγμή δεν είχε βγει όλη η ομάδα από τα αποδυτήρια. 

Διαιτητής: ΠΙΓΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΣ ΘΣΣΠΡΩΤΙΑΣ
Α΄Βοηθός: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Β΄Βοηθός: ΜΠΑΛΑΓΚΑ ΕΥΔΟΞΙΑ ΕΠΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

 

Αναδημοσίευση από : http://nasosbratsos.blogspot.com

περισσότερες εικόνες όπως μας έστειλε ο Άκης Παπαγγελής εκ μέρους της Ικαριακής Ραδιοφωνίας

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue