Home Γωνία...ΠολιτισμούΒιβλίοπαρουσιάσεις Στην Πετρούπολη με τους “Αιγαιοπελαγίτες Πρόσφυγες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

Στην Πετρούπολη με τους “Αιγαιοπελαγίτες Πρόσφυγες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

by ikariaki.gr
3 views

Με την όγδοη εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίασης, συνεχίζουμε το ταξίδι του βιβλίου  “Αιγαιοπελαγίτες Πρόσφυγες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 6μμ στο βιβλιοπωλείο Pickabook στην Πετρούπολη.

Στον επισυναπτόμενο χάρτη, είναι το τονισμένο με κίτρινο χρώμα σημείο στη διασταύρωση της 25ης Μαρτίου (του κεντρικού δρόμου της Πετρούπολης) με την Αγίας Λαύρας. Ακριβώς στη διασταύρωση επί της 25ης Μαρτίου, υπάρχει κατάστημα Γερμανός και δίπλα του στην Αγίας Λαύρας 70, το βιβλιοπωλείο Pickabook.

Aναφορά του Wall Street International Magazine στο βιβλίο “Αιγαιοπελαγίτες Πρόσφυγες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

Ο καθηγητής Jeffrey Levett, άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας, μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης που είχαμε κάνει στο Δήμο Ζωγράφου. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Σε άρθρο του στο Wall Street International Magazine, μας έκανε την ξεχωριστή τιμή να μας περάσει στη βιβλιογραφία – πηγές του άρθρου του και να κάνει και ειδική αναφορά μέσα σε αυτό για τους Έλληνες πρόσφυγες στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διαβάστε το όλο ΕΔΩ.

Συνεχίζουμε δυνατά με επόμενο “λιμάνι” την Πετρούπολη το Σάββατο 8 Δεκέμβρη (βιβλιοπωλείο Pickabook, Αγίας Λαύρας 70, στις 6μμ)

Αναδημοσίευση από : https://nasosbratsos.blogspot.com

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue