Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Ανακοίνωση απερχόμενου Διοικητή Νοσοκομείου Ικαρίας Σταμάτη Καρδάση

Ανακοίνωση απερχόμενου Διοικητή Νοσοκομείου Ικαρίας Σταμάτη Καρδάση

by ikariaki.gr
11 views

Άγιος Κήρυκος, 20/01/2020

 

 

 

 

 

 

Μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για την λήξη της θητείας μου ως Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας θα ήθελα καταρχάς να εκφράσω, δημόσια, τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς το σύνολο των εργαζομένων του Φορέα, που με απαράμιλλο ζήλο εργάστηκαν και συνέβαλλαν στο μέγιστο βαθμό, ούτως ώστε οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα. Ευχαριστώ, επιπλέον, το προσωπικό και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» που διασυνδέεται με το Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας, καθώς επίσης και τους εργαζομένους και στελέχη των συνεργαζόμενων – Φορέων, εντός και εκτός του χώρου της Υγείας, όπως επίσης και των εξωτερικών συνεργατών, για τη βοήθεια, τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στην προσπάθειά μας.

Στο χρονικό διάστημα των 3,5 και πλέον χρόνων και σε συνέχεια των καταλυτικών επιτευγμάτων της κοινωνίας του ακριτικού νησιού της Ικαρίας, μετά από μια κοινή καθόλα, προσπάθεια επίπονης και μεθοδικής εργασίας, κάτω από άκρως προκλητικές συνθήκες, καταφέραμε να επιλύσουμε πολλά από τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να συμβάλλουμε στη βελτίωση και ανάπτυξή των παρεχόμενων υπηρεσιών του μέσα από νέες δραστηριότητες, δράσεις και ενέργειες προς όφελος όλων, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

banner

Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα, η υπηρεσία μου ως Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου, σε μια παραμεθόριο περιοχή, όπως είναι το νησί της Ικαρίας και ευρύτερα η περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου, με την ιδιαίτερη κουλτούρα του τόπου, την ιδιοσυγκρασία του, αλλά και τις ανάγκες του. Αποτέλεσε ταυτόχρονα, ευλογία για τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα κατά την πορεία εκτέλεσης των καθηκόντων μου. Είμαι ευτυχής που στο διάβα της ζήσης μου είχα τη χαρά να γευτώ όλα όσα πρόσθεσαν αξία στην καθ’ ημέρα πράξη μας, μέσα από τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας. Ευγνωμονώ γι’ αυτό την τοπική κοινωνία, που μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες και πραγματικούς συνοδοιπόρους και φίλους.

Αποχαιρετώ το νησί του Ικάρου, εδώ στην καρδιά του Αιγαίου και τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας γεμάτος πληρότητα και με την αίσθηση ότι αγωνιστήκαμε μαζί για το καλύτερο και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη νέα διοίκηση του Φορέα και καλά να είμαστε και αυτή τη χρονιά για τα καλύτερα που έρχονται…

 

«Όρτσα, διάλε την πίστη του, κι όπου το βγάλ’ η βράση, γή πού θα σάξει μια δουλειά γή που θα ‘σοχαλάσει..» (Ν. Καζαντζάκης)

 

«Κ αν δε σου βγαίνει το χαρτί στου γύρου το παιχνίδι

Και μπόρες σπέρνουνε παντού στου κόσμου το γρασίδι

Δώσε του μια κι όρτσα μακριά, βάλε το στο σημάδι

Να βρεις το φως στο πουθενά που διώχνει το σκοτάδι…»(Δίστιχα παραδοσιακά, Κρήτης)

 

Καρδάσης Σταμάτιος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue