Home ΠολιτισμόςΕθελοντισμός Ενημέρωση από τον Πύραρχο Σάμου για την επίσκεψη του στην Ικαρία

Ενημέρωση από τον Πύραρχο Σάμου για την επίσκεψη του στην Ικαρία

by ikariaki.gr
265 views

  Ενημερώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου ότι την 08-12-2019 ημέρα της εβδομάδος Κυριακή και την 09-12-2019 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου, με επικεφαλής τον Διοικητή Πύραρχο Κων/νο Φράγκο, μετέβη στο νησί της Ικαρίας όπου επισκέφθηκαν το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ραχών, το Σύλλογο Εθελοντών Αγ. Κηρύκου Ικαρίας και τον Δήμαρχο Ικαρίας Κο Καλαμπόγια Νικόλαο.

 

Στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν με το προσωπικό των πυροσβεστικών κλιμακίων έγινε αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου που έληξε με επιτυχία και για τη νήσο Ικαρία, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των Πυροσβεστικών Κλιμακίων και της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του προσωπικού στην ηλεκτρονική εφαρμογή Ψηφιακής Ειδοποίησης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς (ENGAGE). Με τον Δήμαρχο Ικαρίας συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα Πολιτικής Προστασίας καθώς και η προοπτική αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Ικαρίας σε Πυροσβεστικό Σταθμό Δ΄ Τάξης. Επιπλέον ενημερώθηκε το προσωπικό του Δήμου Ικαρίας, για τις τελευταίες αλλαγές οι οποίες έχουν επέλθει στα ζητήματα της πυροπροστασίας κτιρίων.

 

Τέλος απονεμήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Σάμου τιμητικός έπαινος στον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, για την προσφορά στο νησί και την συνεργασία του με την Π.Υ. Σάμου.

 

 

 

banner

 

 

 Ο

  Διοικητής

 

Κων/νος Δ. Φράγκος

    Πύραρχος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue