Home ΚοινωνίαΒίντεο Έντονη ανησυχία στους κατοίκους της Ικαρίας μετά το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού (Βίντεο)

Έντονη ανησυχία στους κατοίκους της Ικαρίας μετά το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού (Βίντεο)

by ikariaki.gr
15 views

Ρεπορτάζ για το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού στην Ικαρία είχε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ΄΄Μαζί σου” το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020

Συνεντεύξεις από κάτοικο της Ικαρίας, την ιδιοκτήτρια του φούρνου που δεν εξυπηρέτησε όπως είπε τον νεαρό, και τον Αντιδήμαρχο Ραχών Ικαρίας Σωτήρη Πολίτη που ενημέρωσε για όλες τις κινήσεις που έκανε ο Δήμος.

Έντονη ανησυχία επικρατεί ωστόσο για το πως βρέθηκε ο νεαρός στο νησί μας παρά τις παραινέσεις από την Πολιτεία για περιορισμό των μετακινήσεων ιδιαίτερα όσων έρχονται από το εξωτερικό.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές αφού η αυστηροποίηση των μέτρων ενάντια στον Ιό θα πρέπει να κορυφωθούν από την Ικαριακή Κοινωνία.

Την ίδια στιγμή έχει ανακοινωθεί από το Δήμο Ικαρίας πως οι επιβάτες του Bluestar Myconos που ταξίδεψαν για την Ικαρία τη Παρασκευή 20 Μαρτίου (ημέρα που έφτασε στην Ικαρία ο 25χρονος) θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή και θα πρέπει να αναφέρουν οποιοδήποτε σύμπτωμα βήχα ή πυρετού στο Νοσοκομείο της Ικαρίας (2275-3-50-200).

Μένουμε Σπίτι!

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue