Home ΚοινωνίαΑιγαίο Στη Μυτιλήνη τελικά οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες!

Στη Μυτιλήνη τελικά οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες!

by ikariaki.gr
10 views

Τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στο δημοτικό στάδιο Ικαρίας δεν ξεκίνησαν ποτέ με αποτέλεσμα ο ΣΕΓΑΣ να αναγκαστεί να μεταφέρει την έδρα διεξαγωγής των 31ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου στην πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του SportLesvos.gr, η κεντρική Ομοσπονδία έχει αποστείλει ήδη επιστολή στο Δήμο Μυτιλήνης ζητώντας τη συνεισφορά του για την υλικοτεχνική υποδομή του “Ταρλά”, γνωστοποιώντας πως το διήμερο που έχει επιλεγεί για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (28-29/9).

Φυσικά το Στάδιο Μυτιλήνης μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι το Στάδιο Ικαρίας, όμως σε καμία περίπτωση οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι ιδανικότερες για τη διεξαγωγή μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης, που θα φέρει στη Λέσβο περισσότερους από 600 αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς Σωματείων από όλο το Αιγαίο.

Από το ρεπορτάζ του “SL” προκύπτει ότι ήδη έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ξεκινώντας μία προσπάθεια για την αναβάθμιση υλικοτεχνικά του Σταδίου Μυτιλήνης. Όμως είναι εύλογο πως το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί δεν επαρκεί, ώστε να επιτρέψει στη δημοτική αρχή να κάνει περισσότερα πράγματα, ειδικά σε σχέση με το ταρτάν. Σαφέστατα, χρήματα πρέπει να δώσει και η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο η διοργάνωση.

Μπορεί με ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου και των πολιτικών προϊσταμένων της, οι μελέτες αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα σε “Ταρλά” και “Κ. Κεντέρης” να έχουν βαλτώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο πρόκειται για ένα ζήτημα που θα πρέπει επιτέλους να τρέξει άμεσα, ασχέτως Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, ώστε να επιβραβευθούν οι προσπάθειες των παιδιών, που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση πάντως ακόμα και η αλλαγή των στρωμάτων του ύψους ή του επί κοντώ, όπως και η αντικατάσταση βατήρων ή εμποδίων θα είναι ένα κάποιο κέρδος.

Στη δημοτική αρχή είναι γεγονός ότι αρχικά επικράτησε ένας μικρός προβληματισμός, αναφορικά με το γεγονός ότι η διοργάνωση πρέπει να πραγματοποιηθεί μία μόλις εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του σπουδαίου διεθνούς αγώνα της εθνικής ομάδας γυναικών στο ποδόσφαιρο με την αντίστοιχη της Γερμανίας στα πλαίσια των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Μυτιλήνης στις 8 Οκτωβρίου.

Με λίγη καλή θέληση πάντως, όλα γίνονται…

 

 

banner

Αναδημοσίευση από : https://www.sportlesvos.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue