ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: "Στις Εποχές της Ικαρίας" - ελεύθερες πτήσεις 4

Ποια είναι η ιστορία της της Παλλικαρούς, του Πανταρούχα, της Κατσαρόλαινας και της Γριάς του Κακοπέρατου; Τι σχέση έχει ο Tom Waits με το καριώτικο ψωμί και ο Καπετάν Χοντρός με τον έλεγχο των τραπεζών; Τι συμβαίνει όταν συζείς με την Ψυχή και πώς αντιδράς όταν συναντάς έναν ζιφιό; Τι γυρεύει ο παπάς μέσα στο σακί και πώς γίνεται τα κουκιά να καθυστερήσουν το Πάσχα; Γιατί η Ικαρία είναι η Γη του επαναλαμβανόμενου τσιμπήματος και για ποιο λόγο ένας Ίκαρος κείτεται στη Γη της Σικελίας; Πώς συνεργάστηκε η NASA με την Ικαρία και από πού πανε για τα Ανεμοτάφια; Γίνεται μια Bubballoo να σου αλλάξει τη ζωή και πώς τα Λατάρια του Έρωτα ενισχύουν τον τουρισμό; Ποιοι είναι οι Νανούκ της Ικαρίας και πώς βρίσκει κανείς το νούμερο του Τραπάλου; Υπάρχει στ’ αλήθεια συνταγή για το Σουφικό και πότε, επιτέλους, θα φανεί το Καλή Αρχή; Μα τι, στο καλό, έχεις μαύρε κόρακα;

Εσύ, γνώρισες ποτέ σου, τους Ανθρώπους – Ικαρίες;

Οι ιστορίες, η Ιστορία, οι άνθρωποι, οι μνήμες και οι σκέψεις που μας ταξιδεύουν... στις Εποχές της Ικαρίας.

- Στην Ικαρία θα το βρείτε:
ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ: Βιβλιοπωλείο "Ανεφάντης" στον πεζόδρομο
ΡΑΧΕΣ: Στο βιβλιοπωλείο - Πρακτορείο τύπου Κούβδου στο Χριστό.
ΕΥΔΗΛΟΣ: Στο βιβλιοπωλείο "Νέα Σελίδα" και στην υπαίθρια έκθεση βιβλίου στο λιμάνι.
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ: Στην υπαίθρια έκθεση βιβλίου
 

Το βιβλίο "Στις Εποχές της Ικαρίας" θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου 20:30 στο Δεντρόσπιτο, στον Χριστό Ραχών Ικαρίας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι αρθρογράφοι των ελεύθερων πτήσεων. Θα ακολουθήσει πάρτι στην υπέροχη αυλή του Δεντρόσπιτου, με ωραίες μουσικές και δροσιστικά ποτά!

Σύντομα θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα της Ικαρίας.

Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε από το ikariastore.gr. Θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας! (Για το βιβλίο, η 1η παράδοση Σαββάτου θα είναι το Σάββατο 22 Ιουλίου).

Το Hashtag του βιβλίου μας στα social media είναι #EpohesIkarias

 

ikariamag.gr

ikariastore banner