Σόλια Κυπριανού: Μας έβαλε στο σπίτι της στη Λάρνακα! [εικόνες]


Σόλια Κυπριανού: Μας έβαλε στο σπίτι της στη Λάρνακα! [εικόνες]

Η νεαρή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας άνοιξε τις πόρτες του εξοχικού της στην Madame Figaro! 

Η Σόλια Κυπριανού είναι μία νεαρή επιχειρηματίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση και brand “Solly the Dolly” με καλοκαιρινές και χειμερινές συλλογές που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό της Κύπρου.

Η ίδια, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στη Λάρνακα, όπου περνάει αρκετό χρόνο τα καλοκαίρια εκεί στη Madame Figaro Κύπρου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή και την οικογένειά της, στη δημοσιογράφο, Τάνια Νεοκλέους. 

“Ως Σόλια, δεν αισθάνοµαι σε καµία περίπτωση µέρος της κοσµικής ζωής της Κύπρου. Αυτό που επιδιώκω είναι να µε γνωρίζει ο κόσµος εξαιτίας της επιχειρηµατικής µου δραστηριότητας και όχι µόνο ως την κόρη του τάδε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Θέλω να µε ξέρουν ως τη Σόλια Κυπριανού, να έχω τον δικό µου χαρακτήρα, να είµαι εγώ. Η επιτυχία του κάθε ανθρώπου έρχεται, όταν καταφέρνει να στέκεται µόνος του στα πόδια του και αποδεικνύει την αξία του µε βάση το ποιος είναι ο ίδιος και όχι από το ποιο είναι το επώνυµό του”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω όμορφες γωνιές του σπιτιού της και στοιχεία της διακόσμησης: 


 

Tags σολια κυπριανού, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3557 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2284 s // Total time: 2.5841 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X