Το προϊόν - ασπίδα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας


Το προϊόν - ασπίδα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας

Προστατεύει την επιδερμίδα από τις συνέπειες της ρύπανσης και του οξειδωτικού στρες και διατηρεί άριστη ενυδάτωση.

Η νεανικότητα της επιδερμίδας έχει μονίμως τέσσερεις εχθρού: την υπεριώδη ακτινοβολία, το οξειδωτικό στρες, τη ρύπανση και την αφυδάτωση. Σωματίδια ρύπανσης, κλιματισμός, υπεριώδης ακτινοβολία και φωτεινές οθόνες, ξηρός αέρας, καπνός τσιγάρου: η ζωή στην πόλη επιταχύνει την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου. Η Chanel UV Essentiel αποτελεί ασπίδα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, προστατεύει την επιδερμίδα από τις συνέπειες της ρύπανσης και του οξειδωτικού στρες και διατηρεί άριστη ενυδάτωση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Για τη προστασία της επιδερμίδας από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB, η Chanel UV Essentiel περιέχει ισχυρά αντιηλιακά φίλτρα. Ο δείκτης SPF 50, διασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία ακόμα και σε δυνατό ήλιο.

Η Chanel UV Essentiel συνδυάζει δύο φυσικά και ισχυρά συστατικά. Το εκχύλισμα Life Plant PFA παραλαμβάνεται από ένα φυτό που έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσεται σε ακραίες συνθήκες έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία. Εντατικά αντιοξειδωτικό, βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες προλαμβάνοντας βλάβες στ DNA. Το εκχύλισμα από ζυμομύκητα της ερήμου ρυθμίζει τις συνέπειες των σωματιδίων ρύπανσης και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος για να ενισχύσει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και να βοηθήσει ώστε να διατηρηθούν άριστα τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Η Chanel UV Essentiel προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου, τις σκούρες κηλίδες, τις ρυτίδες, την δερματική αντιδραστικότητα και την ξηρότητα της επιδερμίδας. Το "κεφάλαιο" νεανικότητας της επιδερμίδας διαφυλάσσεται.

Η ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΥΦΗ ΕΝΟΣ ΤΖΕΛ, Η ΑΝΕΣΗ ΜΙΑΣ ΚΡΕΜΑΣ
Αποτελεσματική και ταυτόχρονα απαλή για την επιδερμίδα, η μοναδική υφή της Chanel UV Essentiel χαρίζει αίσθηση απόλυτης άνεσης: την άνεση της ενυδατωμένης επιδερμίδας που αναπνέει και τη σιγουριά που αισθάνεται ότι προστατεύεται σωστά από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η επιδερμίδα, ενυδατώνεται άμεσα, είναι δροσερή και φωτεινή, τέλεια προετοιμασμένη για το μακιγιάζ.

Tags Chanel UV Essentiel, UV Essentiel, chanel, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0570 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3223 s // Total time: 3.3792 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X