breaking news Νέο

Υποψιασμένη η Νάουσα

Υποψιασμένη η Νάουσα

Αυτή τη φορά και απέναντι σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο η Νάουσα παρουσιάστηκε υποψιασμένη, με αποτέλεσμα να μην συναντήσει προβλήματα όπως αυτό που είχε αντιμετωπίσει πριν λίγο καιρό στη Μαρίνα και να περάσει ένα ευχάριστο παρά τις άσχημες γηπεδικές συνθήκες, απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα κερδίζοντας τον Αγρ. Αστέρα με 0-6.

Βέβαια η αληθεια είναι ότι η διαφορά δημιουργήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας πέτυχε τα πέντε από τα έξι τέρματα της.

Έτσι εκτός από την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα η ιστορική ομάδα διατηρεί και την πιο παραγωγική επίθεση παρέα με τα Τρίκαλα και την καλύτερη άμυνα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα για τον δεύτερο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στην Χαρίεσσα με αντίπαλο την σκληροτράχηλη τοπική ομάδα, καθώς ο κίνδυνος της απώλειας βαθμών που θα τον απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση, ηταν ορατός μέχρι το 75’ και 15 λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου κατάφερε να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο του σκορερ τον Μουρουζίδη και έξι λεπτά αργότερα στο 81’ να κλειδώσει την νίκη με ένα δεύτερο τέρμα.

Εύκολο περασμα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων από το ΔΑΚ της Νάουσας με αντίπαλο τον Αχιλλέα τον οποίο κέρδισε με 0-5, όπως βέβαια και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην έδρα του με αντίπαλο τον ΑΟ Μαρίνας τον οποίο συνέτριψε με 7-0.

Ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος έμεινε όρθιος και στον Κοπανό με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον γηπεδούχο ΓΑΣ και το Σάββατο με ανεβασμένη ψυχολογία αντιμετωπίζει στο γήπεδό του τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στο γειτονικό ντέρμπι ενω η Αγία Μαρίνα ύστερα απο πολυ καιρό κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα - νίκησε εκτός εδρας τον Κεραυνό Επισκοπής - ανάλογο με τους υψηλους της στόχους.

Παλαιοχώρι και Μακροχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλλοι (2-2) στην έδρα του πρώτου και παρέμειναν στις επικίνδυνες θέσεις.

Το παιχνίδι βέβαια που “έκλεψε” την παράσταση όχι για την ποιότητά του, αλλά για τον επεισοδιακό τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε καθώς διεκόπτη για 20 ολόκληρα λεπτά με το διαιτητικό τριο να αποσύρρεται στα αποδυτήρια και να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία της αστυνομίας που κλήθηκε προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους οι διαιτητές.

Αιτία της 20λεπτης διακοπής η ακύρωση ενος τέρματος της γηπεδούχου ομάδας το 80’ και ενω το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν ισόπαλο 1-1 το οποιο αρχικά είχε κατακυρώσει ο διαιτητής κ. Κωστούλης και λίγο αργότερα και αφου προηγήθηκαν εντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας και με την υπόδειξη του αρμόδιου επόπτη το ακύρωσε.

Και εκεί που ο Φίλιππος Μελικης δεν συμφωνούσε με τον βαθμό της ισοπαλίας που η μορφή του αγώνα έδειχνε οτι τον είχε στο “τσεπάκι του” σε μια από τις λίγες στα τελευταία λεπτά επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή ο Εθνικός Κλειδίου πέτυχε ένα δεύτερο τέρμα και κέρδισε το παιχνίδι αφήνοντας τους γηπεδούχους για μια ακόμη αγωνιστική στον έναν βαθμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής