breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Προκρίθηκαν τα φαβορί

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Προκρίθηκαν τα φαβορί

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η δεύτερη φάση του κυπελλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας που διεξήχθη χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Επισκοπής ο ΦΑΣ Νάουσα κέρδισε καθαρά τον Κεραυνό με 4-2 και πέρασε στην φάση των 16 του κυπέλλου.

Αυτή είναι η δεύτερη στη σειρά νίκη της Νάουσας μέσα σε τέσσερις ημέρες επι της ομάδας της Επισκοπής (προηγήθηκε το 4-1 στο ΔΑΚ το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα).

Στο γήπεδο του Στενήμαχου ο Εθνικός Κλειδίου επίσης πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα κερδίζοντας την τοπική Θύελλα με 4-2.

Νίκη και για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων στο Καμποχώρι επι της τοπικής ομάδας με 3-0 όπως και της Αγίας Μαρίνας με 2-0 στο Λουτρό επί του Ολυμπιακού.

3 Οι τέσσερις νικήτριες, ο ΦΑΣ Νάουσας, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ο Εθνικός Κλειδίου και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας μαζί με τις 12 που ευνοήθηκαν από την κλήρωση και πέρασαν στην επόμενη φάση, σύνολο 16 ομάδες, θα μπουν στην κληρωτίδα την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου από όπου θα βγουν οκτώ ζευγάρια από τα οποία σε αγώνα νοκ αουτ θα περάσουν στην τέταρτη φάση οι οκτώ νικήτριες.

Τα παιχνίδια της επομενης φάσης ορίστηκε να διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ενω ο αγώνας ΓΑΣ Κοπανού - Βέροιας που βρίσκεται από την πρώτη φάση σε εκκρεμότητα ορίστηκε να διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο του Κοπανού.

3 Να υπενθυμίσουμε ότι οι 12 ομάδες που προκρίθηκαν δίχως αγώνα και μαζί με τις τέσσερις νικήτριες των σημερινών ισάριθμων αγώνων συνθέτουν τις 16 της τρίτης φάσης είναι οι Αγκαθιά, Νάουσα, Τρίκαλα, Αγ. Μαρίνα, Πλατύ, Κλεδί, Ν. Νικομήδεια, Σχοινάς, Τριπόταμος, Χαρίεσσα, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Παλαιοχώρι, Ροδοχώρι, Κουλούρα και ο νικητής του αγώνα Κοπανού - Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής