breaking news Νέο

Γιαννιτσά - ΒΕΡΟΙΑ, έτοιμη η “Βασίλισσα” να μεγαλώσει την διαφορά από τους διώκτες της

Γιαννιτσά - ΒΕΡΟΙΑ, έτοιμη η “Βασίλισσα” να μεγαλώσει την διαφορά από τους διώκτες της

Αγωνιστική δράση σήμερα Τετάρτη για τη ΒΕΡΟΙΑ καθώς αντιμετωπίζει στα γειτονικά Γιαννιτσά την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου) αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και τελικά πραγματοποιείται σήμερα 20 Φεβρουαρίου και ενω έχουμε διανύσει και την 19η αγωνιστική.

Εστω και έτσι όμως το παιχνίδι τελικά θα διεξαχθεί σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ.

Η ΒΕΡΟΙΑ που απο την περασμένη Κυριακή το απόγευμα και μετά την ολοκληρωση των αγώνων της 19ης αγωνιστικής βρίσκεται πλεον μόνη δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη Παλαιοχωρίου και τρεις από την τρίτη Νίκη Αγκαθιάς χρειάζεται σήμερα τους βαθμούς της νίκης για να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της στο κυνήγι των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων και να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας.

Απο την άλλη η σημερινή αντίπαλος της ομάδας των Γιαννιτσών που επισης ξεκίνησε την σεζόν με υψηλούς στόχους, βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς (14 λιγότερους από τον δεύτερη Άρη Παλαιοχωρίου και 9 από τον Ολυμπιακό Κυμίνων που βρίσκεται στα όρια μεταξύ του γκρουπ των ομάδων που παραμένουν στην κατηγορία και εκείνων που υποβιβάζονται. Οπως γίνεται αντιληπτό η σημερινή αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο της παραμονής από αυτόν της ανόδου. Φυσικά αυτή η “λεπτομέρεια” δεν προδικάζει απολύτως τίποτα αφού η σημερινή αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ στα Γιαννιτσά ηταν όταν επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου και παραμένει και σήμερα δύσκολη.

Η ΒΕΡΟΙΑ βέβαια διανύει περίοδο ανάτασης και κυρίως έχει αποκτήσει χαρακτήρα νικητή καθώς προέρχεται απο δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την δική της πλευρά η ομάδα των Γιαννιτσών μετά από μία σύντομη αγωνιστική κάμψη που ακολούθησε την διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται να ξαναβρίσκει τα πατήματά της και στα δύο τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα μετράει μια ισοπαλία (0-0 με την Νίκη Αγκαθιάς) και μία νίκη (3-0 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά την περασμένη αγωνιστική) και αυτό είναι το σημερινό τρίτο παιχνίδι που δίνει στο γήπεδο της. Να υπενθυμίσουμε ότι προπονητής των Γιαννιτσών είναι ένας παλιός γνώριμος της περιοχής μας. Ο Τίμος Καβακάς. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός από τα γνωστά (Μελικιώτης - Ιωάννου τραυματίες) αφού φρόντισε να προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μελιτέα Μελίτης. Τα Γιαννιτσά εκτός έδρας έχουν δώσει μέχρι στιγμής 9 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τα οποία κέρδισαν τα τεσσερα (την Μελίτη 4-0, τον Ερμή Αμυνταίου 1-0, τον ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0 και την ΑΠΕ Λαγκαδά 3-0) έφεραν τρεις ισοπαλίες με τον Αγρ. Αστέρα 1-1, την Τρίγλια 0-0 και την Αγκαθιά 0-0 και έχασαν τα υπόλοιπα δύο (2-3 απο τον Άρη Παλαιοχωρίου και 1-4 από τον Εδεσσαϊκό).

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Τον αγώνα Γιαννιτσά - Βέροιας που επαναλαμβάνουμε θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τσετσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαλτάκα και Στεφούλη.

 

ΜΕΛΙΤΗ - ΚΥΜΙΝΑ

Εκτός από τον αγώνα Γιαννιτσά - Βέροια σήμερα επίσης διεξάγεται και ένα ακόμη εξ αναβολής παιχνίδι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αυτό μεταξύ του Μελιτέα Μελίτης και του Ολυμπιακού Κυμίνων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής