breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. «Μαλιακός - Κλειδί»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. «Μαλιακός - Κλειδί»

Λόγω εκτέλεσης εργασιών δοκιμών / ελέγχων της κατάστασης της γέφυρας του ποταμού Αλιάκμονα στο Νότιο Κλάδο του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον Α/Κ Κλειδίου (χ/θ 471+481) έως τον Α/Κ Μεθώνης (χ/θ 459+860), σήμερα Πέμπτη 21-02-2019 και την Παρασκευή 22-02-2019, από ανατολής ηλίου έως 16.00΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν

αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, αποφασίζεται ο αποκλεισμός εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον Α/Κ Κλειδίου της Εγνατίας Οδού, λόγω αποκλεισμού της κυκλοφορίας στο Νότιο Κλάδο του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον Α/Κ Κλειδίου (χ/θ 471+481) έως τον Α/Κ Μεθώνης (χ/θ 459+860).

Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εκτρέπονται/εισέρχονται από τον Α/Κ Νησελίου της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Κατερίνη - Αθήνα και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τα οχήματα που κινούνται από Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται μέσω Α/Κ Κλειδίου στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, στη συνέχεια από τον Α/Κ Νησελίου θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη - Αθήνα και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. διαμέσου του Α/Κ Μεθώνης στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τα οχήματα που τυχόν δεν εξήλθαν από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου, θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και διαμέσου του Α/Κ Μαλγάρων, θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής