breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Η “μάχη” για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας συνεχίζεται μεταξύ του ΠΑΟ Κουλούρας και του συνώνυμου του των Παλατιτσίων ενω αντίθετα στον Β’ ομιλο η ΑΕ Ποντίων παραμένει σταθερά πρώτη αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά που την χωρίζει από τις ομάδες που την ακολουθούν.

Στην δεύτερη θέση του Β’ ομίλου παρέμειναν τα Λευκάδια καθώς κέρδισαν εκτός έδρας τον Αστέρα Τριποτάμου με 1-0.

Την τετράδα των πλεϊ οφ στον Β’ όμιλο συμπληρώνουν ο Τριπόταμος και ο Ολυμπιακός Νάουσας ενω απειλητικά πλησιάζει το Γιαννακοχώρι που την περασμένη Κυριακή πέτυχε μια ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας αυτή τη φορά με 3-0.

Να δούμε όμως τα εννέα παιχνίδια των δυο ομίλων της Β΄ κατηγορίας.

Με δύο γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο, του Κοσέογλου η Θύελλα Σταυρού νίκησε τον ΠΑΟ Κουλούρας και σε συνδυασμό με την ήττα του Νησελίου στο Λιανοβέργι σκαρφάλωσε στην 4η θέση του Α’ ομίλου που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Χαραλαμπίδης - Τράντος).

Αγχωτική νίκη του ΠΑΟ Παλατιτσίων στην έδρα του επί της ΑΕ Καμποχωρίου με 3-2 που την οδήγησαν στην πρώτη και πάλι θέση του ομίλου με 30 βαθμούς όσους έχει και η Κουλούρα με την οποία ισοβαθμεί.

Τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας πέτυχαν οι Τσιούπρος (5’), Δημούλτσης Κ. με πέναλτι (54’) και Δημούλτσης Θ. (73’).

Για την ομαδα του Καμποχωρίου που ισοφάρισε δυο φορές σκόραρε ο Νούζι στο 16’ και στο 67’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Γιαγκιτζόγλου - Ασβεστάρας).

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ΑΕ Σχοινά νίκησε στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας με 5-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και πλησίασε σε απόσταση βολής στην τέταρτη θέση.

Τα γκολ της νίκης της ΑΕ Σχοινά πέτυχαν ο Μαρτζέλος τρια (16’, 59’ και 89’) και από ένα ο Σαντικίδης (72’), Θεοδώρου (75’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Παζαρτζικλής - Μπέκας).

Με γκολ που πέτυχε ο νεαρός Γκούγκουρας στο 75’ ενω είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα η Δόξα Λιανοβεργίου νίκησε στο γήπεδό της με 1-0 τον Αλιάκμονα Νησελίου.

Η νικήτρια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής στο 70’ του Μηνούδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Βαλκάνος - Μπακάλης).

Εύκολη και καθαρή νίκη πήρε στο γήπεδό του ο Ατρόμητος Διαβατού επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης. Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Διαβατού πέτυχαν οι Φεϊμ (8’), Χασάν (30’) και Κοντογιάννης (88’), ενω για λογαριασμό του Απόλλωνα σκόραρε ο Κουτσούκης Β. στο 44’ με πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Σουκιούρογλου - Κιρμανίδης).

Παρά την σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε η Πατρίδα, η ΑΕ Ποντίων πήρε μια ακόμη νίκη και διατήρησε την διαφορά που την χωρίζει από τα Λευκάδια που βρίσκονται στην δεύτερη θέση.

Η ΑΕ Ποντίων προηγήθηκε στο 25’ με τον Εξαρχο και τον Καστανάκη να ισοφαρίζει στο 66’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 67’ ο Σιδηρόπουλος ξαναέδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του και στο 82’ ο Εξαρχος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ποζιάδης (Χριστοδούλου Κ. - Ποζιάδης).

Με γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μισαηλίδης στο 25’ τα Λευκάδια κέρδισαν με 1-0 εκτός έδρας τον Αστέρα Τριποτάμου και έμειναν μόνα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Χαλατζιούκας - Αργυρίου).

Με τρία γκολ όλα στο δεύτερο ημίχρονο που πέτυχε το Γιαννακοχώρι νίκησε εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και πλησίασε σε θέση βολής από τις θέσεις των πλεϊ οφ.

Τα γκολ της νίκης του Γιαννακοχωρίου πέτυχαν οι Φρέντυ (55’), Παρηγορίδης (70’ και 83’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Τσιουγγαρής - Πέτρου).

Αφού προηγήθηκε με 0-4 ο Απόλλων Αγ. Γεωργίου τελικά νίκησε με 2-4 εκτός έδρας την Θύελλα Στενημάχου και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Τα γκολ των δυο ομάδων πέτυχαν οι Ορφανίδης (3’), Ορφανίδης Α. (38’), Λιανός (50’), Ορφανίδης (69’) για λογαριασμό του Απόλλωνα και ο Κωστόπουλος (70’ και 80’) για την Θύελλα Στενημάχου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Ζουρνατζίδης - Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής