breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου

«Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι (της περασμένης Κυριακής) ήταν μονόδρομος για την ομάδα μας και είχαμε απέναντι μας ενα καλά οργανωμένο σύνολο που κάλιστα θα μπορούσε να ήταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικου πίνακα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η σημερινή μας νίκη νομίζω οτι παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Συμμετείχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο τον δυσκολότερο θεωρώ της κατηγορίας με πολύ καλούς και ανταγωνιστικούς αντιπάλους που πάλεψαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Σήμερα δικαιώνονται η προσπαθεια και οι κόποι των ποδοσφαιριστών μας, της διοίκησης, των φιλάθλων, όλου του οργανισμού της ΒΕΡΟΙΑΣ. Με την άνοδο της στην Football League η ομάδα αναβαθμίζεται και πάλι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Την διοίκηση που δεν έλλειψε λεπτό από κοντά μας και έλυνε όλα τα προβλήματα, το προσωπικό, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην πόλη, στον κόσμο για την στήριξη του στην ομάδα και εσάς τους δημοσιογράφους που καλύπτεται το καθημερινό ρεπορτάζ. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπαθειας.

Διπλό ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας που από την ημέρα που ήρθα δούλεψαν σκληρά και ίσως κάποιες φορές που ξεπέρασα τα όρια τους να με ανέχθηκαν.

Οδηγος της επιτυχίας μιας ομάδας είναι τα αποδυτήρια. Και εμείς ευτυχήσαμε να έχουμε πολυ καλά αποδυτήρια.

Με την αγάπη που δείχνει στην ομάδα και την δυναμική που διαθέτει η οικογένεια Μπίκα θεωρώ οτι για τη ΒΕΡΟΙΑ έρχονται καλύτερες ημέρες.

Σήμερα πετύχαμε έναν από τους στόχους μας που ίσως ήταν και ο σπουδαιότερος. Επαναφέραμε την ομάδα στην  Football League. Από εκει και πέρα για μας δεν τελείωσε η σεζόν. Υπάρχει και η εκκρεμότητα του κυπέλλου το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε και αυτός είναι ο επόμενος στόχος.

Μετά τον τελικό του κυπελλου υπάρχει χρόνος να βάλουμε κάτω τα πράγματα και μαζί με τη διοίκηση να αποφασίσουμε πως θα πορευθούμε. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και γενικότερα από όσα συνάντησα στη ΒΕΡΟΙΑ».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής