breaking news Νέο

Την Κυριακή ΒΕΡΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Το τέλος μιας πετυχημένης χρονιάς

Την Κυριακή ΒΕΡΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Το τέλος μιας πετυχημένης χρονιάς

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ιστορική Δόξα Δράμας, που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΒΕΡΟΙΑ επέλεξε να κλείσει την φετινή πετυχημένη της χρονιά.

Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, μεθαύριο Κυριακή 12 Μαΐου θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρική γιορτή με την “Βασίλισσα” να πανηγυρίζει την πρώτη επετειο της αναγέννησής της.

Στην προσπαθεια της δε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων σ’ αυτό το αποχαιρετιστήριο, για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, παιχνίδι με έναν αξιόλογο αντίπαλο, η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ αποφάσισε ελεύθερη είσοδο κάτι που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει τον σεβασμό της προς τον κόσμο της που στα δύσκολα και στα εύκολα της ποδοσφαιρικής χρονιάς που φθάνει στο τέλος της, βρίσκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Είμαστε βέβαιοι οτι η ανταπόκριση των φιλάθλων σ’ αυτό το προσκλητήριο της διοίκησης θα είναι ανάλογη της πετυχημένη φετινής χρονιάς της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που όπως είναι γνωστό της δίνει και το εισιτήριο για την επανοδο της στο πρωτάθλημα της Football League .

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ εχει ήδη κατακτήσει το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας πετυχαίνοντας έτσι απόλυτα τους στόχους που είχε βάλει στο ξεκίνημα της χρονιάς παρά τα πολλά προβλήματα που κληρονόμησε από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Και ενω με το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Δόξα Δράμας ολοκληρώνεται και τυπικά για την ΒΕΡΟΙΑ η φετινή πετυχημένη επαναλαμβάνουμε χρονια, για την διοίκηση της και το τεχνικό επιτελείο ξεκινάει ενας δεύτερος κύκλος σαφώς πιο δύσκολος από τον προηγούμενο, αφου θα πρέπει να προετοιμάσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League το οποίο ναι μεν γνωρίζουμε τον αριθμό των ομάδων που περιλαμβάνονται σ’ αυτό (14) παραμένει άγνωστος όμως ο τρόπος διεξαγωγής του ακόμη και ο χαρακτήρας των ομάδων που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό (καθαρά επαγγελματικές οπότε θα πρέπει να μετατραπούν σε ΠΑΕ, ή ημιεπαγγελματικές;)

Οπως κι αν έχει πάντως όποια κι αν ειναι η μορφή του το σίγουρο είναι οτι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό της Γ’ Εθνικής στο οποίο συμμετείχε την χρονιά που φθάνει στο τέλος της και γι’ αυτό χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής