breaking news Νέο

Στιγμές που ξεχωρίζουν

Στιγμές που ξεχωρίζουν

Υπάρχουν στιγμές στον αθλητισμό που δύσκολο μπορεί κάποιος να περιγράψει στο χαρτί, όπως η προχθεσινή επίσκεψη νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον παίκτη των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Παντελή Κυριακή, στο σπίτι του στην Σκύδρα.

Συγκεκριμένα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΠΑΟΚ Ζήσης Χατζηστραβός και Χάρης Τσιγγάρας, μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν Team Manager της ομάδας της Θεσσαλονίκης Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν την περασμένη Τρίτη τον άτυχο Κυριακίδη που βρίσκεται εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια από το 2009, σε άγρυπνο κώμα, στο σπίτι του στην Σκύδρα, με τα δύο τρόπαια του ντάμπλ που κατέκτησε φέτος ο Δικέφαλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παντελής Κυριακίδης ύστερα από ένα θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη κατά την επιστροφή του από την Λάρισα με το Ι.Χ. του πατέρα του βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα με τον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα να στέκεται στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή και με κάθε ευκαιρία να του δείχνει την αγάπη και την συμπαράστασή του.

Πρόσφατα (τον περασμένο μήνα) ο Κυριακίδης υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην Βιολογική Θεσσαλονίκης από τον γνωστό νευροχειρούργο ιατρό κ. Δημήτρη Πεϊο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής