breaking news Νέο

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ : Η ΒΕΡΟΙΑ εκπέμπει υγεία

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ : Η ΒΕΡΟΙΑ εκπέμπει υγεία

Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM 89,4 ο προπονητής της Βέροιας Σάκης Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε πλέκοντας το εγκώμιο των συνεργατών του και της διοίκησης ενω μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του ΔΣ Στέφανο Αποστολίδη και την οικογένεια Μπίκα που ηταν μέρα - νύχτα όπως τόνισε δίπλα στην ομάδα για να λύσουν κάθε πρόβλημα που παρουσιάζονταν.

Στην ερώτηση δε αν η ΒΕΡΟΙΑ στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και στη νέα Football League ο Σάκης Θεοδοσιάδης ηταν κάθετος: “Η ΒΕΡΟΙΑ επανήλθε στο προσκήνιο και μέσα από τη δουλειά φέτος δημιούργησε έναν αγωνιστικό κοσμό, κατι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Το όνομα και η ιστορία της επιτάσσουν να είναι πρωταγωνίστρια και την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ στον Ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης:

 

Για την χρονιά που πέρασε:

«Ηταν μια μεταβατική και δύσκολη χρονιά. Ημασταν σε έναν δύσκολο όμιλο με δυνατούς αντιπάλους και καλούς προπονητές.

Το πρώτο πράγμα που επιδίωξα ηταν να δημιουργήσω σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστες. Η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει μια διοίκηση που εκπέμπει υγεία.

Ο πρόεδρος της Στέφανος Αποστολίδης και η οικογένεια Μπίκα ηταν μέρα - νύχτα δίπλα στην ομάδα για να λύσουν κάθε πρόβλημα που προέκυπτε με τους παίκτες να εκτιμάνε την προσπάθεια αυτή και να δίνουν το 100% και κατι παραπάνω στην ομάδα».

 

Για τα χαρακτηριστικά της ΒΕΡΟΙΑΣ την περίοδο που πέρασε:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι οτι οι παίκτες μας κατάφεραν να αφομοιώσουν σε μεγάλο βαθμό αυτά που ζητούσα και ετσι αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης.

Υπήρχε οικογενειακό κλιμα στην ομάδα και σ’ αυτό βέβαια βοήθησε η ζεστασιά της διοίκησης. Από κει και περα νίκη, με τη νίκη χτίσαμε την ψυχολογία μας και φτάσαμε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης».

 

Για το αν έπαιξε ρόλο το μεγάλο όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Αλλο η θεωρία και άλλο η πράξη μέσα στο γηπεδο. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο η φανέλα και το όνομα. Η πραγματική αξία φαίνεται στο χορτάρι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στον πρώτο γύρο βρεθήκαμε να κυνηγάμε ομάδες που ηταν μπροστά από μας. Νίκη με νίκη ομως χτίσαμε την ψυχολογία και όταν περάσαμε μπροστά τότε πιστέψαμε περισσότερο οτι μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτήν την επιτυχία.

Η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ολο το πακέτο για να πάει μπροστά. Υπάρχει οικονομική συνέπεια από την διοίκηση έχουμε ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο το Ταγαροχώρι και το μόνο που χρειάζεται από δω και περα να κανουμε είναι να βελτιώσουμε ακομη περισσότερο τις γηπεδικές συνθήκες».

 

Για το αν ανανεώσει την συνεργασία του με τη ΒΕΡΟΙΑ:

«Υπάρχει αυτή η επιθυμία και από τις δυο πλευρές. Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμουν στην σχολή προπονητών, στην οποία είχα υποχρεώσεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει το ραντεβού και θέλω να πιστεύω οτι όλα θα κυλησουν ομαλά και θα ανανεώσουμε την συνεργασία μας».

 

Για τους στόχους της ΒΕΡΟΙΑΣ στην νέα περίοδο:

«Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δύσκολο ούτε ομως και εύκολο. Ολα μπορείς να τα πετύχεις με τη δουλειά. Η ΒΕΡΟΙΑ επανήλθε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και επανήλθε για να μείνει. Φέτος δημιουργήσαμε έναν αξιόλογο κορμό και πάνω σ’ αυτόν θα χτίσουμε την νέα ομάδα. Το όνομα και η ιστορία της επιβάλλουν να πρωταγωνιστήσει και τη νέα περίοδο και αυτός θα είναι ο στόχος δίχως να παραβλέπουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε αφου απέναντι μας θα βρούμε ομάδες με ιστορία και βαρειά φανέλα. Ανεβήκαμε για να έχουμε στη νέα κατηγορία πρωταγωνιστικό και όχι ρόλο κομπάρσου».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής