breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες

Προμεταγραφική καλοκαιρινή περίοδος και κάτι φαίνεται να κινείται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Οι ομάδες όσες βέβαια το συνηθίζουν, γιατί υπάρχουν και οι άλλες που το θεωρούν περιττό, καλούν τα μέλη τους “προς ενημέρωση” και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψει νέο ΔΣ αναβαπτίζεται το προηγούμενο.

Ηδη ο Φίλιππος Μελίκης μεθαύριο Σάββατο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Κωμόπολης πραγματοποιεί την ετήσια Γενική του Συνέλευση με θεματα συζήτησης τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και την ανάδειξη νέας διοίκησης (σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα δηλαδή την Δευτέρα 17 Ιουνίου στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα συζήτησης.

Μετά τον Φίλιππο Μελίκης σειρά παίρνει ο Κεραυνος Επισκοπής με την ετήσια Γενική Συνέλευση του να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Ιουνίου. Και εδώ όλα δείχνουν οτι με κάποιες ανακατάξεις και προσθαφαιρέσεις θα συνεχίσει η δοίκηση του Παύλου Αδαμίδη.

Την καθιερωμένη ετήσια Γενική της Συνέλευση όμως ανακοίνωσε και ο ΦΑΣ Νάουσα με θέμα συζήτησης τον απολογισμό τις περιόδου 2018-2019. Η Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα “Βέτλανς”.

Εξυπακούεται ότι η υπαρχουσα διοίκηση θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο δίχως βέβαια να αποκλείεται να προστεθούν σ’ αυτήν κάποια νέα πρόσωπα.

Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που ύστερα από ένα χρόνο επιστρέφει στην Β’ κατηγορία.

Η Γενική Συνέλευση της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου και σ’ αυτήν θα γίνει ο απολογισμός αγωνιστικός και οικονομικός της χρονιάς που πέρασε ενω παράλληλα θα γίνει και προγραμματισμός αυτής που έρχεται (2019-2020).

Εκτός όμως από την ανακοίνωση των Γενικών Συνελεύσεων το τελευταίο διάστημα είχαμε και την αποχώρηση απο την ενεργό δράση δύο παραγόντων που τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν από κορυφαία διοικητικά ποστα στις ομάδες τους. Πρόκειται για τον πρόεδρο τα προηγούμενα τρία χρόνια της ΑΕ Χαρίεσσας Χρήστο Βασιλειάδη και το μέλος του ΔΣ του Κεραυνού Επισκοπής τις τελευταίες δύο περίπου δεκαετίες Πασχάλη Λιθοξόπουλο. Ο Χρήστος Βασιλειάδης και ο Πασχάλης Λιθοξόπουλος έκαναν γνωστό οτι ο κύκλος τους έκλεισε και αποχωρούν από το ΔΣ της ΑΕ Χαρίεσσας και του Κεραυνού Επισκοπής παραμένουν όμως κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις ομάδες τους σαν απλοί φίλαθλοι και θερμοί υποστηρικτές τους.

Τις επόμενες ημέρες βέβαια όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τετοια εποχή αναμένεται και άλλες ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας να ανακοινώσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση είτε για να ενημερώσουν τα μέλη τους για την περίοδο που πέρασε και τους στόχους αυτής που έρχεται και με τον τρόπο αυτό να αναβαπτίσουν το προηγούμενο ΔΣ ή να εκλέξουν νέα διοίκηση, αυτές που η θητεία τους έχει ολοκληρωθεί. Αυτό που δεν προβλέπεται να αλλάξει είναι το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκεί καθίζηση.

 

ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Το έχουμε επισημάνει επανειλημμένως και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά. Οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας, οι περισσότερες τουλάχιστον από αυτές, τα τελευταία χρόνια κινούνται σε σωστή κατευθυνση. Δημιούργησαν τμήματα υποδομής και στην πλειοψηφία τους στηριζονται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας όχι μόνο δεν απεκόμισε τα ανάλογα κέρδη, από αυτη την στροφή των ομάδων προς τα τμήματα υποδομής και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά κινείται αντίστροφα. Κάθε χρόνο χάνει από την ποιότητά του.

Συνεπώς κάτι φταίει κάτι δεν γίνεται σωστά. Και αυτός που πρέπει να ψάξει να βρει το λάθος φυσικά δεν είναι άλλος από τη διοργανώτρια αρχή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής