breaking news Νέο

Μακροχώρι : Πρεμιέρα με το αριστερό

Μακροχώρι : Πρεμιέρα με το αριστερό

Με ήττα ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιρού η ομάδα του Μακροχωρίου, καθώς το περασμένο Σάββατο το απόγευμα έχασε στο γήπεδο της από τον ΠΑΟ Κουφαλίων με 3-0.

Παρά την ζέστη που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι τρεις φορές για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές οι δυο ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα με την ομάδα των Κουφαλίων, που πέρσι αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική και όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του, στόχος είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας τους στην συγκεκριμένη κατηγορία, γι' αυτό εξάλλου όχι μόνο διατήρησαν ατόφιο τον περσινό κορμό της αλλά φρόντισαν και να τον ενισχύσουν, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο 28' με τον Μπέσσα και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 42' με έξοχη κεφαλιά τον Κατσιπίδη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του εντυπωσιακού Νίκολα Βούϊτσιτσ (Σέρβος, φετινή μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κουφαλίων). Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Μακροχωρίου προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Ψάλτη Ν. και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και ενώ για λογαριασμό της ομάδας του Μακροχωρίου από το 70' αγωνίζονταν εξ' ολοκλήρου σχεδόν παικτες που την περσινή περίοδο ανήκαν στην Κ17 και Κ14 ο ΠΑΟ Κουφαλίων που επίσης είχε αντικαταστήσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της αρχικής του ενδεκάδας πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα με τον Βουϊτσιτς και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η σύνθεση του Μακροχωρίου:

Θεοδοσιάδης, Πίκος, Δαληγκαρος, Ηλιάδης, Τάσος, Παπακωνσταντίνου, Ηλιάδης Α., Πρωτογέρης, Τσακαλίδης, Χολέβας. Στην επαναληψη ξεκίνησαν οι: Τσιμπρής, Ψάλτης Ν., Ψάλτης ΙΙ., Κουτσούκης, Μπουρδάνος, Δημούλας, ενώ στα τελευταία 20λεπτά όπως ήδη αναφέραμε αγωνίστηκαν παίκτες της περσινης ομάδας των Κ17 και Κ14.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής