breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Αύριο επιστρέφει από το βουνό. Συμφώνησε με τον 20χρονο αμυντικό μέσο Σεραφείμ Μανιώτη της Κ19 του ΠΑΟΚ;

ΒΕΡΟΙΑ : Αύριο επιστρέφει από το βουνό. Συμφώνησε με τον 20χρονο αμυντικό μέσο Σεραφείμ Μανιώτη της Κ19 του ΠΑΟΚ;

Χθες Δευτέρα η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ έδωσε το δεύτερο φιλικό της φετινής περιόδου με αντίπαλο τον Κισσαμικό που βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια πραγματοποιώντας όπως και η ΒΕΡΟΙΑ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Κισσαμικός να υπενθυμίσουμε ότι τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Super League 2 που βρίσκεται μια κατηγορία πάνω από την Football League.

Eν τω μεταξύ η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ στο βουνό συνεχίζεται για δέκατη τρίτη ημέρα μέσα σε ιδανικές συνθήκες με την αποστολή να επιστρέψει στην βάση της αύριο Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Οι ποδοσφαιριστές μετά την επιστροφή τους από την Κουτσούφλιανη θα πάρουν ρεπό την επομενη ημέρα Πέμπτη ανήμερα της Παναγίας για να επανέλθουν στις προπονήσεις και να συνεχίσουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους την Παρασκευή.

Το επόμενο φιλικό που θα είναι και το πρώτο στην φυσική της έδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Τρίγλια. Αυτό είναι και το μοναδικό μέσα στον Αύγουστο που θα δώσει η ΒΕΡΟΙΑ στην φυσική της έδρα αφού τα επόμενα δύο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καβάλα θα δοθούν στην εδρα των αντιπάλων της.

 

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΜΑΝΙΩΤΗ;

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, η ΒΕΡΟΙΑ συμφώνησε για τον δανεισμό του Σεραφείμ Μανιώτη που τα πεντε τελευταία χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μανιώτης γεννήθηκε στις 17 Μαϊου του 2000 και πλεον δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των Κ19 της Super League (έχουν δικαίωμα να παίξουν μονο τρεις που γεννήθηκαν το 2000 και ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τους Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη (έπαιξαν στο φιλικό με τη ΒΕΡΟΙΑ και τον Γαϊτανίδη). Ετσι όπως και οι υπόλοιποι περσινοί συμπαίκες του δίνονται δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους) κι αν παρουσιάζουν εξέλιξη να επιστρέψουν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο αμυντικό μέσο (ύψους 1,85) που αποκτήθηκε από τον Αία Λαμίας το 2014.

Τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, κατέκτησε 4 πανελλήνιους τίτλους. Εναν με την Κ15, έναν με την Κ17 και δυο με την Κ19 ενω έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Νέων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής