breaking news Νέο

Τα φιλικά του Μακροχωρίου

Τα φιλικά του Μακροχωρίου

Με νίκες στέφθηκαν τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της η ομάδα του Μακροχωρίου. Συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη νίκησε 2-1 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ το Σάββατο 24 Αυγούστου την ΑΕ Σχοινά με 6-0.

Βέβαια θα ήταν λάθος να σταθούμε και να βγάλουμε συμπεράσματα από τα δύο αυτά νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Μακροχωρίου διαθέτει εξαιρετικούς νεαρούς – ίσως είναι η πιο ταλαντούχα γενιά των τελευταίων χρόνων – που όμως χρειάζονται και έμπειρους δίπλα τους για να τους στηρίξουν.

Το Μακροχώρι για να μην έχει πρόβλημα και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα χρειάζεται την προσθήκη δύο – τριών ακόμη έμπειρων παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις. Διαφορετικά κινδυνεύουν να καούν και οι πολύ καλοί, επαναλαμβάνουμε, νεαροί παίκτες που διαθέτει.

Με το Ροδοχώρι έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 και σπάνια σ' αυτό το διάστημα περνούσε το κέντρο του γηπέδου, για να γυρίσει το αποτέλεσμα στην επανάληψη, όταν οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όλους σχεδόν τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους και χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς και εκεί το Μακροχώρι, όταν έχει αντίπαλο με νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι «άπαικτο».

 

6-0 ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση συνέτριψε την Α.Ε. Σχοινά με 6-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι την παράσταση έκλεψε ο 16χρονος Παυλίδης (γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Κώστα Παυλίδη), όχι μόνο για τα δύο εξαιρετικά τέρματα που σημείωσε αλλά και γαι την εν γένει παρουσία του στο γήπεδο.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Αυτό όμως που δημιουργεί εδώ και ένα περίπου χρόνο αλγεινή εντύπωση και έχει γίνει επανειλημμένα θέμα συζήτησης μεταξύ μιας μερίδας φιλάθλων είναι τα χρώματα της φανέλας που χρησιμοποιεί η ομάδα. Έχει καταργηθεί τελείως το «ασπρόμαυρο», λες και επιδιώκεται να ξεχαστεί ότι έχει σχέση με την Δόξα, την ομάδα δηλαδή που έφερε και διατήρησε στην επικαιρότητα επί μισό και πλέον αιώνα το ποδόσφαιρο στο Μακροχώρι και αυτό παρότι δηλώνει συνεργαζόμενη με τον ΠΑΟΚ που επίσης έχει ασπρόμαυρη φανέλα.

Στα δύο φιλικά μάλιστα με την Νάουσα και την ΑΕ Σχοινά που ο αντίπαλος φορούσε μπλε δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μηνά να φορεθεί επί τέλους η ασπρόμαυρη φανέλα που επίσης υπάρχει μόνο που συνεχώς βρίσκεται μπακεταρισμένη σε κουτιά.

Παρά την εντολή του προέδρου όμως φορέθηκε και πάλι η μπλε και από πάνω διακριτικά κόκκινου χρώματος για να ξεχωρίζουν από τον αντίπαλο. Με 40° θερμοκρασία προτιμήθηκε να φορεθεί διπλή φανέλα, παρά η ασπρόμαυρη που θυμίζει Δόξα και ΠΑΟΚ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής