breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αγροτικός Αστέρας - ΑΕ Καψόχωρας 4 - 0

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας :  Αγροτικός Αστέρας - ΑΕ Καψόχωρας 4 - 0

Νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στον «εντός» έδρας αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Καψόχωρας, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας, με σκορ 4 - 0.

Θετικό το δείγμα στον πρώτο αγώνα της ανδρικής ομάδας που 'ανέβασε'  10 παίκτες από την Κ16 γεννηθέντες 2003-2004 και 2005 , με το μέλλον να τους ανήκει , αλλά πολύ σημαντική και η παρουσία των "μεγάλων" που με την εμπειρία τους δίνουν το ρυθμό.

Η ομάδα των Σάκη Καμπά και Γιάννη Σουλιώτη δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το πρώτο γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Δαδόπουλος στο 33' με πολύ καλό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, από πλάγια θέση, ενώ διπλασίασε τα τέρματα ο Ντόβας με σουτ μέσα από την περιοχή , μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καψόχωρας. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3 - 0, στο 52', με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Δήμου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 65', αλλά στο σουτ που δοκίμασε επιθετικός της Καψόχωρας, απέκρουσε θεαματικά ο Χειμώνας σε κόρνερ , κρατώντας το μηδέν.

Η υπεροχή του Αγροτικού Αστέρα ανταμείφθηκε με 4ο τέρμα στο 76' . Ο Χατζηκυριακίδης κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Γαλάνη που με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-0.

Η ομάδα μας αν και γηπεδούχος αγωνίστηκε στην Καψόχωρα, λόγω της τέλεσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Για ένα περίεργο λόγο η ΕΠΣΗ όρισε το γήπεδο των φιλοξενούμενων ως έδρα και εμάς γηπεδούχους για να καλύψουμε τα έξοδα της διαιτησίας.. Πάντα τέτοια. 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάκης Καμπάς) : Χειμώνας, Εμμανουηλίδης, Σουλιώτης Ι., Μοτσιόπουλος (74′ Γαλάνης), Γκουτζιλίκας (69′ Χατζηκυριακίδης), Κώτελης, Δάμτσιος, Καμπάς, Δαδόπουλος (78′ Λίβας Ε.), Δήμου (84′ Τσιάτσης), Ντόβας.

 

ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ (Παναγιώτης Σχοινόπουλος) : Μαραγκός, Χασάνογλου, Ταραπόσος, Σχοινόπουλος (46′ Κίτσας Κ.), Ζωγράφος, Καλαμιώτης, Τσούκης, Ομπιντίγκουε, Σίσκος, Μαρτσέλος Η. (65′ Τοπαλίδης), Μαρτζέλος Γ.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τον κ. Σιουκούρογλου και τον κ. Μουρατίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής