breaking news Νέο

Με νικητή την ανθρωπιά

  • Με νικητή την ανθρωπιά
  • Με νικητή την ανθρωπιά

Ένας σύλλογος όταν θέλει να λέγεται μεγάλος, όπως το έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές, δεν “περιορίζεται” μόνο εντος των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, αλλά αποδεικνύει συνεχώς το μεγαλείο του μέσω δραστηριοτήτων κοινωνικού περιεχομένου. Ετσι και οι παλαίμαχοι παίκτες του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, που εδώ και αρκετά χρόνια έχουν προσφέρει βοηθεια σε παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, έχουν ανταποκριθεί στο έπακρον.

Το ίδιο οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας του Βορρά” πρόκειται να πράξουν λίαν συντόμως. Κι όταν λέμε λίαν συντόμως, εννοούμε την 14η τρέχοντος μηνός, με την (ανάληψη πρωτοβουλίας που αναλήφθηκε από πλευράς τους και που την κάνουν πλεον πράξη) διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τις παλιές δόξες του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” (4μ.μ.), στην Ν. Νικομήδεια. Ενα φιλικό παιχνίδι στο οποίο οι πρώην άσοι των δυο ομάδων θα βάλλουν... γκολ στην ανθρωπιά, καθ’ ότι έχει να κάνει μ’ ένα παιχνιδι που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότεδρα, για τον 22χρονο Αντώνη Σταφυλλίδη από την Ν. Νικομήδεια που μετά από παρουσία ενος χρόνου στο κέντρο αποκατάστασης “Ευεξία” βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο σπίτι του, με την οικογένειά του να έχει επωμισθεί ένα μεγάλο οικονομικό βάρος από τα έξοδα που δημιουργήθηκαν σ’ αυτή την περίπτωση.

Ολα τα έσοδα από αυτό το παιχνίδι - όπως να θυμίσουμε και από ένα άλλο φιλικό για τον ίδιο σκοπό που είχε πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 αυτό ανάμεσα στην Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας και τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο ιδιο γήπεδο ξανά - με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης θα διατεθούν στην οικογένεια αυτού του παιδιού, που η μοίρα του φέρθηκε τόσο άσχημα στο... ξεπέταγμα της ζωής.

 

Ποιοί συμμετέχουν

Ολα, λοιπόν, βαίνουν καλώς γύρω από την προετοιμασία αυτού του φιλικού, στο οποιο - όπως έγινε γνωστό - από πλευράς παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξης μάχιμοι:

Παπατζίκος Τάκης, Παπανώτας Νίκος, Χωλόπουλος Χρήστος, Νατσούρας Αντώνης, Τσιούχας Δημήτρης, Μίλης Γιώργος, Μελετίδης Μιλτιάδης (Μπούλης), Μαντζαρίδης Γιάννης, Βεζοργιανόπουλος Σταύρος, Τρούπκος Θωμάς, Κατσαβός Αντώνης, Χωματάς Ευθύμης, Κολεσίδης Μπάμπης, Κεσίδης Γιώργος, Στεργιόπουλος Κώστας, Παπαδόπουλος Μανώλης, Παπαδόπουλος Στηβ, Λύχνας Δημήτρης, Μπαλτζής Στέφανος, Παπαστέργιος Θανάσης.

Χρέη προπονητή - ποιός άλλος θα μπορούσε να κάνει; - ο Γιώργος Χατζάρας, με το επιτελείο του το οποίο απαρτίζουν οι Χριστόφορος Πουρσανίδης και Σούλης Σταφυλλίδης.

Από την πλευρά του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - κατόπιν ενημέρωσης που υπήρξε - παρόντες θα είναι οι: Βένος, Φοιρός, Τσίλιος, Δράμπης, Σεμερτζίδης, Τζόλας, Αναγνώστου, Οικονομίδης, Μπιμπισίδης, Κούης, Παπαμιχαήλ, Ζελελίδης, Τολούδης, Γούναρης Κλημης ενω την αποστολή των “κιτρίνων” θα ακολουθήσουν στην Ν. Νικομήδεια και οι παλαίμαχοι παίκτες Αγγελος Σπυρίδων (που έλκει - ως γνωστόν - την καταγωγή του από την πρωτεύουσα της Ημαθίας) και ο Νίκος Χρηστίδης, που αναμένεται και να τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Κοντά σ’ όλους τους προαναφερόμενους Βετεράνους παίκτες, παρουσία θα έχει και μια πλειάδα ανθρώπων που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους μη μάχιμους παλαίμαχους παίκτες της Βέροιας, Παναγιώτη Μιχαηλίδη, Παπαδόπουλο Θωμά, Μήττα Ζήση, Γιάννη Στοϊο, Γιώργο Σιούτη, Μπλατσιώτη Χάρη, Ανδρέα Καλτσά, Δημήτρη (Μητσάρας) Γκέσιο, Πάζο Τάκη (προερχομενος από Νάουσα), Γιάννη Παπαφωτίου. Παρόντες ακόμα θα είναι και τρεις πρώην παράγοντες με συνεισφορά στη ΒΕΡΟΙΑ, οι οποίοι και είναι: Μπιζέτας, Αγγέλου, Χριστοφορίδης και Νεστορόπουλος Κ.

• Τέλος, καλούνται οι Βετεράνοι ποδοδσφαιριστές της Βέροιας να απευθυνθούν στα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, για να λάβουν ενημέρωση γύρω από αυτή την διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού. (Ωρα προσέλευσης στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” στις 3μ.μ.  της Ν. Νικομήδειας και με ώρα έναρξης στις 4μ.μ.). Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο - για πάντα πρόθυμος να σφυρίξει - Σουκιούρογλου Μπάμπης.


παλαίμαχοι Άρη Θεσσαλονίκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής