breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Πάλαιψε όμως δεν άντεξε η Αγκαθιά

Γ' Εθνική : Πάλαιψε όμως δεν άντεξε η Αγκαθιά

Η Αγκαθιά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούτε στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς έχασε στο γήπεδό της από τον Αλμωπό Αριδαίας με 0-1.

Η ομάδα της Ημαθίας παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα κυρίως στην αμυντική της λειτουργία, όμως από την άλλη έδειξε ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά στο κομμάτι της δημιουργίας.

Πάντως το προχθεσινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν ο διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας ο κ. Αγγελάκης (βοηθοί κοι Τοροσιάδης και Κουρμαδιάς) έδινε το ένα τουλάχιστον από τα δύο πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι. Στο 37' όταν ο Καραγιάννης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τους Ναουμίδη και Μένιο και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν ύστερα από γύρισμα του Ανδριόπουλου φάνηκε η μπάλα να βρίσκει το απλωμένο χέρι του Ναουμίδη.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, ο Αλμωπός δίχως να εντυπωσιάσει με τέσσερις ημαθιώτες παίκτες, ήταν καλύτερος και πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη στο 23' με κεφαλιά του προωθημένου Ναουμίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Στέφανου Ντόγου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Την πρώτη στο 18' με τον Νικολίτσα να σουτάρει από καλή θέση άουτ και τη δεύτερη στο 22' με τον Μαγγίζη.

Άλλες τρεις καλές στιγμές είχε ο Αλμωπός Αριδαίας και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' σε δυνατό σουτ του Ανδριόπουλου που πέρασε λίγο άουτ, στο 49' με τον Πέττα το κοντινό πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 77' με τον Ντόγο που επίσης πλάσαρε άουτ.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Κίτσας, Μπατσαράς, Ράδης (72' Κοιλανίδης) Τσιούχας, Χατζηαθανασίου, Τσιότρας, Μούδιος, Λαμπίρης, Πανταζής (33' Ανδριόπουλος) Καραγιάννης.

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Τζημογιάννης, Προκοπίου (60' Στογιαννίδης), Μαγγίζης, Ναουμίδης, Ντόγος, Μέντης, Πέττας (84' Ελευθεριάδης), Νικολίτσας, (80' Ξομπλιος), Ασλατπάλογλου, Κωστούλας (70' Καζναφέρης).

 

 

2oς όμιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγκαθιά – Αριδαία  0-1

Παλαιοχώρι – Τρίκαλα   0-3 α.α.

Σειρήνα – Γιαννιτσά       0-3

Μεσοποταμία – Μακεδονικός        0-1

Σαρακηνοί – Καλλικράτεια    3-3

Εδεσσαϊκός – Αγρ. Αστέρας   1-1

Φλώρινα – Μηχανιώνα  0-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        βαθ.

  1. Αριδαία   9
  2. Καλλικράτεια  7
  3. Θέρμη     6
  4. Γιαννιτσά        6
  5. Τρίκαλα  6
  6. Θύελλα Σαρακηνών       5
  7. Μηχανιώνα     4
  8. Εδεσσαϊκός     4
  9. Μακεδονικός   4
  10. Αγρ. Αστέρας  3
  11. Φλώρινα 1
  12. Αγκαθιά  1
  13. Μεσοποταμία  1
  14. Σειρήνα   0
  15. Παλαιοχώρι     -

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής