breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Κράτησαν τις θέσεις τους

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Κράτησαν τις θέσεις τους

Αμετάβλητη παρέμεινε η πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, καθώς όλοι διεκδικητές των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλεϊ οφ, άλλοι ευκολότερα και άλλοι δυσκολότερα προχώρησαν με νίκη.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μπορεί να χρειάστηκε 40 περίπου λεπτά για να ανοίξει το σκορ, από την στιγμή όμως που προηγήθηκε στο σκορ έκανε περίπατο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Πιο δύσκολο από όσο ίσως και ο ίδιος περίμενε πήρε τους τρεις βαθμούς ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο Σταυρό, ενώ Νάουσα, Αγία Μαρίνα και Πλατύ έκαναν περίπατο με αντιπάλους τον Τριπόταμο, την Χαρίεσσα και την Κουλούρα αντίστοιχα. Καθαρή νίκη και για τον Κοπανό στο γήπεδό του επί του Αχιλλέα Νάουσας, που δείχνει να υποχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία κερδισμένες της αγωνιστικής ήταν το Μακροχώρι και το Παλαιοχώρι, καθώς πρόσθεσαν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους με την νίκη τους επί του Ολυμπιακού Νάουσας και του Φιλίππου Μελίκης αντίστοιχα και οι δύο εκτός έδρας.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας:

ΝΑΟΥΣΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 6-1: Συνεχίζοντας τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του ο ΦΑΣ Νάουσας κέρδισε στο ΔΑΚ της πόλης και τον Αστέρα Τριποτάμου με 6-1 επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Η Νάουσα με την απόδοσή της από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας στον αντίπαλό της καθώς μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με τον Σιοφανίδη, στο επόμενο λεπτό ο Ντελλας έκανε το 2-0, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μελιτζανίδη (Παρασίου – Αργυρίου) προηγείτο με 4-0 (τα δύο επόμενα γκολ) πέτυχαν οι Κωστογλίδης 21', και Σοφιανίδης 34', και είχε και δύο δοκάρια με τους Κερμανίδη (14') και Ντέλλα (31').

Στην επανάληψη η μετέπειτα νικήτρια κατέβασε ταχύτητα παρόλα αυτά πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Λούρη στο 52' και 74', ενώ προηγουμένως ο Τριπόταμος είχε μειώσει σε 5-1 με τον Κώστα Κίτσα.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 4-0: Ήταν μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ. Από την στιγμή που ο Γιώργος Κίτσας βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει στο 38' την εστία της Α.Ε. Ποντίων όλα έγιναν πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άλλα τρία τέρματα. Τα δύο με τον σκόρερ του πρώτου γκολ τον Γ. Κίτσα στο 79' και στο 81' και το ένα με τον Χαρισούδη (70'). Θα ήταν παράλειψη πάντως να μην μνημονεύσουμε την ηρωϊκή προσπάθεια των παικτών της Α.Ε. Ποντίων που στάθηκαν με πολύ αξιοπρέπεια απέναντι στους έμπειρους τους.

Διαιτητής Πελετίδης (Κωνσταντινίδης – Σωτηριάδης) από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-1: Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό και νικητήριο τέρμα τους στο 73' με τον Μπρέγκου, ο οποίος στο 90' έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα, όπως φυσικά και της ομάδας του καθώς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου Αποστολίδη στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και εκτέλεσε αυτός.

Το Ροδοχώρι είχε και ένα δοκάρι με τον Κατσαχρήστο στο 53', ενώ ο Σταυρός απείλησε με ισοφάριση στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Διαιτητής Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος – Γκόγκος).

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 3-0: Εύκολη και δίκαιη επικράτηση της Αγίας Μαρίνας στο γήπεδό της στο γειτονικό ντέρμπι με την Χαρίεσσα με 3-0. Το πρώτο γκολ της νικήτριας πέτυχε ο Ντίνος Έξαρχος στο 27', το 2-0 έκανε ο Δημητρούσης στο 60' με τον Αργυρόπουλο στο 68' να ολοκληρώνει την νίκη της γηπεδούχου.

Διαιτητής Λαζάρου (Χριστοδούλου- Γιάντσης).

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΠΛΑΤΥ 1-4: Εύκολο πέρασμα του Αγρ. Αστέρα Πλατέος από την Κουλούρα, καθώς νίκησε την τοπική νεανική ομάδα με 1-4.

Η μετέπειτα νικήτρια προηγήθηκε στο σκορ στο 15' με τον Βούλγαρη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραούσογλου έκανε το 0-2.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τα δύο επόμενα τέρματα του Πλατέος στο 50' και στο 90', ενώ προηγουμένως ο Τεμιρτζόγλου από πάσα του Μουγτουσίδη είχε μειώσει σε 1-3 (56').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καραντώνης (Κελεσίδης – Τσιουγγαρής).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-1: Την τέταρτη στη σειρά νίκη του, στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΓΑΣ Κοπανού, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αχιλλέα Νάουσας με 2-1. Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα στο 25' με τον Οικονόμου Χρ. και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το 81'. Στο σημείο αυτό ο Παρθενόπουλος έκανε το 2-0, για να αντιδράσει στη συνέχεια ο  Αχιλλέας, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μπράτση στο 90'  που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Μπέκας – Νησελίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3: Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί το Μακροχώρι νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού άνοιξαν το σκορ στο 22' με κεφαλιά του Τσάμπα και πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Τσακαλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2. Στο 56' ο Κουτσούκης ολοκλήρωσε την νίκη της ομάδας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Τσιουγγαρής – Γιαγκιτζόγλου) που στο 84' απέβαλε με 2η κίτρινη τον Κατσαράκη.

ΜΕΛΙΚΗ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-1: Με ένα γκολ που πέτυχε ο Νεστορόπουλος στο 84' ο Άρης Παλαιοχωρίου κέρδισε στο γήπεδο του Νεοκάστρου τον Φίλιππο Μελίκης παίρνοντας έτσι την δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη του και βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Φίλιππος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 90' κέρδισε πέναλτι, όμως το σουτ του Καρατάσου που ανέλαβε την εκτέλεσή του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Παλαιοχωρίου Μουσκεφτάρας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Ζουρνατζίδης – Παζαρτζικλής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής