breaking news Νέο

Ξέσπασε η Αγκαθιά

Ξέσπασε η Αγκαθιά

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε την Κυριακή το απόγευμα η Αγκαθιά κερδίζοντας εκτός έδρας τον Α.Ο. Σειρήνας με 5-1.

Η ομάδα της Ημαθίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ήταν καλύτερη, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ σε όλα τα σημεία από τον αντίπαλό της και η νίκη της, που αναμένεται να την βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια που την περιμένει, απόλυτα δίκαιη.

Πρόσωπο του αγώνα ο νεαρός Καραγιάννης που πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Το σκορ για την ομάδα της Αγκαθιάς άνοιξε στο 20' ο Καραγιάννης που δέχθηκε την πάσα του Λαμπίρη και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 43' ο Λαμπίρης από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστή γράφοντας το 0-2, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και με την συμπλήρωση του 50ου λεπτού ο Καραγιάννης έκανε το 0-3 και ο ίδιος παίκτης στο 68' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, πετυχαίνοντας παράλληλα το δικό του φετινό πρώτο χατ-τρικ.

Στο 80' ο Ντόλιας μείωσε σε 1-4, για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 στην εκπνοή του αγώνα ο Μισούδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος (Σιδερίδης – Τριανταφυλλίδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ: Μπακιρτζής, Λιούρας, Πετκανάς, Παπαδόπουλος, Ζολώτας (60' Σιδέρης), Αποστόλου (65' Κουτσαλιάρης), Φουρλατάρας, Ασλανίδης, Μπιζιώτας, Φετσάνης (85' Παπαξάνθης), Τριμίντζιος (50' Ντόλιας).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Γιώτας, Κίτσας, (62' Βλαχάβας), Μπατσαράς, Ράδης, Τσιούχας (75' Μισιούδης), Ανδριόπουλος (57' Πανταζής), Χατζηαθανασίου, Τσιότρας, Μούδιος (50' Λίπε), Λαμπίρης, Καραγιάννης.

 

Φωνάζουν για τη διαιτησία τα Τρίκαλα

• Έχασαν 0-1 στο γήπεδό τους από τη Ν. Καλλικράτεια

 

Μια ακόμη ήττα και μάλιστα και αυτή στην έδρα του που είναι η τρίτη συνεχόμενη υπέστη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων καθώς έχασε από την Καλλικράτεια με 0-1.

Βέβαια οι Τρικαλινοί έχουν σοβαρά παράπονα από τα σφυρίγματα του κ. Μαρόπουλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας τόσο για το ανύπαρκτο πέναλτι που κατελόγισε στο 12' σε βάρος της ομάδας τους και με το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα, όσο και με άλλες αποφάσεις του.

Η γηπεχούχος ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10' άγγιξε το γκολ, όμως ο Παρσόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 12' ο κ. Μαρόπουλος ανακάλυψε πέναλτι σε βάρος της ομάδας των Τρικάλων το οποίο παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο Σουλίδης μετέτρεψε σε γκολ δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα της Καλλικράτειας.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν ευκαιρίες με τους Λίτσι, Παρσόπουλο να ισοφαρίσουν, δίχως όμως τελικά να τα καταφέρουν, ενώ στο 84' έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Αβραμόπουλου. Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αντίκρυσε και ο προπονητής των Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαρόπουλος (Χατζηβασιλείου – Παπαδόπουλος) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (32' Καπετάνος), Κιρκιλιανίδης (82' Αναδολού), Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Μπαντής, Πίκος (64' Κοσέογλου), Παρσόπουλος, Λίτσι (74' Χατζόπουλος).

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Συλλέκτης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Δαγκούλης, Κύρκου, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης (90'+2 Παπαγεωργίου), Τότσκα (89' Χότζα), Σουλίδης (78' Μάντζιος), Παπακωνσταντίνου (82' Προβατίδης).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ  1-5

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ     0-1

ΘΕΡΜΗ – ΦΛΩΡΙΝΑ    3-0

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ  1-0

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ  0-3 α.α.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ – ΑΡΙΔΑΙΑ      0-4

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ       0-1

Ρεπό: ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        βαθ.

ΑΡΙΔΑΙΑ        15

Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ      11

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ       10

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ   10

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ   9

ΘΕΡΜΗ  9

ΤΡΙΚΑΛΑ       7

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ        5

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ  5

ΦΛΩΡΙΝΑ      4

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ      4

ΑΓΚΑΘΙΑ      4

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ   4

ΣΕΙΡΗΝΑ       0

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ       -


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής