breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή

Αμετάβλητη παρέμεινε η σειρά των ομάδων στις πρώτες πέντε θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας καθώς τα φαβορί, όπως εξάλλου αναμένονταν, επικράτησαν των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά να παραμείνει η ίδια.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, πιο δύσκολα ίσως από όσο αναμένονταν κέρδισε με 4-2 την νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας πετυχαίνοντας έτσι την 10η του νίκη στα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Άνετη νίκη και για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, επί του Μακροχωρίου με 6-2 που τον διατήρησε στην δεύτερη θέση, όπως βέβαια και για τον ΦΑΣ Νάουσα και τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που κέρδισαν ο πρώτος τον συμπατριώτη του Ολυμπιακό με 6-1 και ο δεύτερος τον ΓΑΣ Κοπανού με 4-0.

Όσον αφορά τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία κερδισμένες της αγωνιστικής ήταν η Θύελλα Σταυρού που νίκησε στο γήπεδό της με 2-1 τον Φίλιππο Μελίκης, ο Άρης Παλαιοχωρίου που επίσης πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας με την Α.Ε. Ποντίων και ο Αστέρας Τριποτάμου που πέτυχε την δεύτερη νίκη του στη σειρά κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αχιλλέα Νάουσας με 1-0.

Τέλος ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται κέρδισε στο γήπεδό του την Α.Ε. Χαρίεσσας με 4-0 και σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ 4-2: Πιο δύσκολα από όσο και ο ίδιος ίσως περίμενε ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατέβαλε την αντίσταση της νεανικής ομάδας του ΠΑΟ Κουλούρας προσθέτοντας έτσι τρεις ακόμη βαθμούς στο πλούσιο φετινό ενεργητικό του.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 29' με γκολ του Θεοδώρου και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έκανε δύο τα τέρματα της με τον Γιώργο Κίτσα (39').

Στην επανάληψη και ενώ αρχικά φάνηκε ότι οι πρωτοπόροι θα επικρατήσουν εύκολα η Κουλούρα μείωσε σε 2-1 στο 53' με τον Τερμιτζόγλου για να ξαπαπάρει προβάδισμα δύο τερμάτων ο ΠΑΟΚ στο 75' με γκολ του Γιώργου Κίτσα. Όμως η νεανική ομάδα της Κουλούρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 77' μειώνοντας για δεύτερο φορά με τον Χερίδη.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 90' με τον Βαλάντη Κουκλά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδόπουλος (Μαυρίδης – Μιχαλόπουλος) της ΕΠΣ Κοζάνης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 6-2: Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο γήπεδό του το Μακροχώρι με 6-2, καθαρίζοντας το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο καθώς στο σημείο αυτό προηγείτο ήδη με 3-0. Στο 8' συγκεκριμένα ο Νίκου έκανε το 1-0, στο 14' ο Παπαδόπουλος το 2-0 και στο 20' ο Καρυπίδης το 3-0. Προς στιγμή το Μακροχώρι φάνηκε να αντιδρά και μείωσε σε 3-1 με τον Ηλιάδη, όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε και τέταρτο τέρμα (αυτογκόλ) ανεβάζοντας την διαφορά στα τρία τέρματα.

Με την έναρξη μάλιστα του δεύτερου ημιχρόνου ο Νίκου έκανε το 5-1 για να ανεβάσουν τη διαφορά σε 6-1 οι γηπεδούχοι.

Το τελικό 6-2 πέτυχε ο Τσιάμπας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γαβράς (Χαραλαμπίδης – Τσιουγγαρής).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-1: Εύκολο απόγευμα και για τον ΦΑΣ Νάουσα που κέρδισε στο ΔΑΚ της πόλης τον συμπατριώτη του Ολυμπιακό με 6-1. Η Νάουσα που προγήθηκε στο 14' με γκολ του Ντέλλα και στο 24' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 4-0, τα δύο επόμενα τέρματα πέτυχαν ο Λούρης (26') και ο Μαντώς.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ χαλάρωσαν παρόλα αυτά πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Μαντώ (62') και Γιαμαλίδη (85') ενώ ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός σημείωσε το δικό του μοναδικό τέρμα μειώνοντας σε 5-1 με τον Κατσαράκη (65').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Ζαχαριάδης – Βογιατζόγλου).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ 4-0: Πετυχαίνοντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε εύκολα και δίκαια στο γήπεδό του τον ΓΑΣ Κοπανού και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Φωτόπουλος και στο 30' έγινε το 2-0 με τον Έξαρχο.

Στο 60' ο Έξαρχος ανέβασε στον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 65' ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Παζαρτζικλής – Δεβετζίδης).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ – ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 4-0: Άνετη νίκη και για τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που κέρδισε με 4-0 στο γήπεδό του την ΑΕ Χαρίεσσας.

Στο 10' ο Καραουλάνης και στο 18' ο Βούλγαρης διαμόρφωσαν το  αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58' ο Βούλγαρης με το δεύτερο πρόσωπό του τέρμα έκανε το 3-0 για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 68' ο ίδιος παίκτης.

Η ομάδα του Πλατέος είχε και δύο δοκάρια με τον Κίρτσογλου (35' και 40').

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε ο Πρασσάς στο 30' ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε στο γήπεδό του τον Αχιλλέα παίρνοντας έτσι το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντό του και βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Αχιλλέας είχε δοκάρι με τον Μπράτση στο 45'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος – Νησελίτης).

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 1-2: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 17' από τον Ιωαννίδη ο Άρης Παλαιοχωρίου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με γκολ του Αναστάση στο 13' και του Ματόπουλου στις καθυστερήσεις, ενώ είχε και δοκάρι στο 80' σε κεφαλιά του Αναστάση παίρνοντας έτσι μια πολύ χρήσιμη νίκη που του δίνει βαθμολογική ανάσα.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 2-1: Μια ακόμη πολύτιμη νίκη πήρε η ομάδα του Σταυρού στο γήπεδό της κερδίζοντας με 2-1 τον ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Φίλιππο Μελίκης.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος στο 33' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 40' με τον Καρατάσο. Στο 55' η Θύελλα με γκολ του Πέτγαζλη διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο 54' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πετγαζλή, ενώ από το 65' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Δ. Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Χρυσάνης – Τραντός).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής