breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν τα φαβορί, στις θέσεις τους οι πρωτοπόροι

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν τα φαβορί, στις θέσεις τους οι πρωτοπόροι

Με νίκη προχώρησαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα και στους δύο ομίλους της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην αλλάξει, όχι μόνο η σειρά των ομάδων, αλλά και ο μεταξύ τους βαθμολογικός συσχετισμός.

Στον Α' όμιλο, συγκεκριμένα η Α.Ε. Σχοινά νίκησε 1-0 την Δόξα Λιανοβεργίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση διατηρώντας την διαφορά των δύο βαθμών από την Ακαδημία Τρικάλων, που επίσης νίκησε, αυτή εκτός έδρας με 3-1, τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και την ΑΕ Καψόχωρας, που επίσης κέρδισε στο γήπεδό της 4-2 το Καμποχώρι.

Στην τέταρτη θέση, δίχως συγκάτοικο πλέον βρέθηκε ο Ατρόμητος Διαβατού, που στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε την Νέα Νικομήδεια με 3-1.

Με νίκη όμως προχώρησε και ο πρωτοπόρος του Β' ομίλου Άχθος Αρούρης με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής (2-1), όπως και ο Α.Ο. Μαρίνας επί της Δόξας Νάουσας και ο Εθνικός Ραχιάς (2-0 εκτός έδρας τα Λευκάδια), ενώ οι αναμετρήσεις Αγίας Βαρβάρας – Πατρίδας και Ζερβοχωρίου – Αγίου Γεωργίου έληξαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ, 1-1.

Να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια της Β' κατηγορίας της 6ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους.

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε ο Πιτσάβας στο 35' η Α.Ε. Σχοινά νίκησε στην έδρα της την Δόξια Λιανοβεργίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Χριστοδούλου – Ποζιάδης).

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. 1-3: Καλύτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία Τρικάλων νίκησε δίκαια εκτός έδρας τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Α.Ε. Σχοινά.

Η διακύμανση του σκορ: 2' Αμαραντίδης 0-1, 8' Τσιούπρος 1-1, 72' Βήτος 1-2, 90' Βήτος 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δεβεντζίδης (Παπαντώνης – Γκόγκος).

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 4-2: Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Καψόχωρα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και αφού προηγήθηκε στο 48' με τον Μαρτσέλο και με τον ίδιο παίκτη στο 52' έκανε το 2-0. Στο 68' και 69' ο Κίτσας και ο Τοπαλίδης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο τελευταίο 10λεπτο το Καμποχώρι αντέδρασε και με τους Χρυσάφη (80') και  Μαυρόπουλο (85') μείωσε σε 4-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Μπατσίλας – Μουρατίδης).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 3-1: Αφού προηγήθηκε στο πρώτο 20λεπτο με 2-0 (Αραμπατζής στο 8' και Σερασκιέρης στο 18΄), ο Ατρόμητος Διαβατού παρότι η Νέα Γενεά Νικομήδειας είχε καταφέρει να μειώσει στο 35' με τον Γολσουζίδη σε 2-1 πήρε την νίκη στο γειτονικό ντέμρπι με 3-1 (το τρίτο τέρμα ο Αραμπατζής στο 82').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χαλατζούκας – Σιουκιούρογλου).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΚΥΨΕΛΗ 0-0: Δίχως νικητή και δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Λουτρού με την Δόξα Κυψέλης που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Μπακάλης – Χαραλαμπίδης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 1-2: Επική ανατροπή του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Άχθο Αρούρη που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 46' με γκολ του Καρυπίδη και στο 70' έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τσιρέλας) κατάφερε στο τελευταίο 10λεπτο να πετύχει δύο τέρματα με τους Μυλωνά (81') και Τσέο (90'+) και να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον διατηρήσανε στην πρώτη θέση.

Διαιτητής: Κωστούλης (Μπέκας – Κερμανίδης).

ΜΑΡΙΝΑ – ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 5-0: Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη ο Α.Ο. Μαρίνας νίκησε στο γήπεδό του 5-0 την Δόξα Νάουσας και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ οι Ιωαννίδης 3', Μισαηλίδης 20', 60' και 65') και Δήμου (75').

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζαχαριάδης – Τασιώνας).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΡΑΧΙΑ 0-2: Με σκόρερ τον Σιδηρόπουλο, που πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (στο 35' και στο 70'), ο Εθνικός Ραχιάς κέρδισε εκτός έδρας τα Λευκάδια και παρέμεινε σε θέση πλεϊ οφ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Ασβεστάρας – Πέτρου).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-1: Ο Άτλας Ζερβοχωρίου προηγήθηκε στο 15' με γκολ του Κεχαϊδη, όμως ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Σαρκατζή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίδης (Τσιουγγαρής – Γκαλαϊτζης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής