breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Κοπή βασιλόπιτας, σε μία εκδήλωση έντονων αναμνήσεων!

  • ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Κοπή βασιλόπιτας, σε μία εκδήλωση έντονων αναμνήσεων!
  • ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Κοπή βασιλόπιτας, σε μία εκδήλωση έντονων αναμνήσεων!
  • ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Κοπή βασιλόπιτας, σε μία εκδήλωση έντονων αναμνήσεων!

Όλο και πλησιάζει η ημερομηνία για την κοπή πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς απομένουν πλεον 12 ημέρες μόνο! 

Στη γιορτινή εκδήλωση της 27ης Ιανουαρίου στη SALA του πολυχώρου της Ελιάς, έχουν ηδη αποσταλεί προσκλήσεις στον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, στους βουλευτές Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Τάσο Μπαρτζώκα (και απομένει να δοθεί πρόσκληση μόνο και στη βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου) στον Αντιπεφερειάρχη της ΠΕ Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, στον Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, στον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019, καθώς και στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Στέργιο Μουρτζίλα.

 

«Παρών» και ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος!

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκης Παπατζίκος είχε τηλεφωνική επικοινωνιά με τον Δήμαρχο Κατερίνης (και σπουδαίο αθλητή στο μήκος στο παρελθόν) Κώστα Κουκοδήμο, τον οποίο και προσκάλεσε στην εκδήλωση της 27ης Ιανουαρίου. Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουκοδήμος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, όπου και πρόκειται να δώσει το παρών σ’ αυτήν την εκδηλωση. Ο ίδιος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Τάκη Παπατζίκο πως το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού και Βέροιας θα πραγματοποιηθεί μέσα στο διάστημα Απριλίου - Μαϊου, στο οποίο και θα τιμηθεί ο κορυφαίος του ποδοσφαίρου της Πιερίας, Πόλυς Φουλίδης! Να υπενθυμίσουμε ότι, το εν λόγω φιλικό παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί την 25η Νοεμβρίου του περασμένου έτους, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που είχαν προγραμματίσει οι “Μελανόλευκοι”, με την ευκαιρία εορτής εκείνη την ημέρα της ιερομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου της πόλης Κατερίνης, το οποίο ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε.

 

Κάλεσμα σ’ όλα τα μέλη

της ποδοσφαιρικής οικογένειας

της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ακόμα, η διοίκηση του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έχει απευθύνει πρόσκληση για να παραβρεθούν στην γιορτινή εκδήλωση της 27ης Ιανουαρίου στους Γιώργο Ραντίδη, Γιάννη Δανδέλη, Σάκη Περαχωρίτη, Γιάννη Μουσούρη και Τάκη Καραγκιοζόπουλο, που διαμένουν εκτός Ημαθίας βέβαια.

«Είναι μια εκδήλωση στην οποία καλούμε όλα τα μελη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Βέροιας, γιατί απλά δεν πρόκειται να κανει με την κοπή της πίτας για το 2020 και τις βραβεύσεις κάποιων ανθρώπων, αλλά για μια συνάντηση ποδοσφαιριστών τριων γενεών (1970, 1980, 1990), η οποία και αποκτά χαρακτήρα εντονων αναμνήσεων και πολύ όμορφων στιγμων, νοσταλγικών στιγμών, από το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν της αγαπημένης μας “Βασίλισσας του Βορρά” σημείωσε ο “Πασαρέλα” των “κυανέρυθρων” της Βέροιας. Ο οποίος δε, όπως ενημέρωσε, ανάμεσα στα δώρα που θα προσφερθούν στην εκδήλωση θα ειναι και τα βιβλία “Ο ΨΗΛΟΣ” (με αναφορά στον Αντώνη Αντωνιάδη), “Λυπάμαι χάσατε...”, “Το παιχνίδι της ζωής μου” (με αναφορά στην προσωπογραφία του Μ. Αλεξάνδρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Γιώργου Κούδα), τα οποία και αποτελούν συγγραφική δουλειά του γνωστού Ναουσαίου Δημοσιογράφου Κώστα Μπλιάτκα, ο οποιος παρεμπιπτόντως θα ειναι και ο παρουσιαστής της εν λόγω εκδήλωσης!

Τέλος, να αναφερθεί για ακόμα μια φορά τιμώμενα πρόσωπα θα είναι οι Θωμάς Λιόλιος, Γιώργος Σιούτης, Χρήστος Μπίκας, Σάκης Λιμπάντσης, Γιώργος Μηνάς και Μιχάλης Σακαλής, με την πρόσκληση να τιμάται στα 15Ε (στην οποία και περιλαμβάνεται πλήρες μενού), ενω στην διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής