breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Καταιγιστική η Νάουσα

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Καταιγιστική η Νάουσα

Εντυπωσιακή η Νάουσα επικράτησε με 4-1 στο ντέρμπι κορυφής τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον προχθεσινό αντίπαλό της και έβαλε πάλι σε τροχιά πλεϊ οφ το πρωτάθλημα της Super League.

Νίκη, όπως εξάλλου αναμένονταν και για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 3-0, επί του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακού Νάουσας, όπως και για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, επίσης στο γήπεδό του με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουλούρας με 4-0, που τους διατήρησε στην τρίτη και την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ύστερα από δύο ισοπαλίες επέστρεψε στις επιτυχίες και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, επικρατώντας, στο ντέρμπι των αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων του Αχιλλέα Νάουσας με 1-0.

Όσον αφορά τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία δίχως να μπούνε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ άουτ είχαμε σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες του Μακροχωρίου που νίκησε 1-0 στο Παλαιοχώρι τον τοπικό Άρη, της Θύελλας Σταυρού που επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 στο γήπεδο της Χαρίεσσας της ΑΕΧ, του Φιλίππου Μελίκης που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Τριπόταμο με 3-2 από τον Αστέρα και του ΓΑΣ Κοπανού που και αυτός πέρασε νικηφόρα από την Ραχιά κερδίζοντας 1-0 την Α.Ε. Ποντίων.

Από τα χαρακτηριστικά της 19ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας η απουσία ισοπαλίας, αφού στα οκτώ παιχνίδια που διεξήχθηκαν το περασμένο Σάββατο σημείωσαν τέσσερις νίκες οι γηπεδούχοι και τέσσερις οι φιλοξενούμενοι.

Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας του περασμένου Σαββάτου.

ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 4-1: Εντυπωσιακή και καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Νάουσα νίκησε στην έδρα της, το ΔΑΚ της πόλης τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ με 4-1 και έβαλε και πάλι σε τροχιά πλεϊ οφ και πάλι το πρωτάθλημα, καθώς μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο που το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δίχως την μεγάλη φάση, σε ολόκληρο το υπόλοιπο διάστημα η γηπεδούχος Νάουσα ήταν καταιγιστική και έφθασε άνετα θα μπορούσαμε να πούμε στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 16' με δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Σαρακατσάνου στο «παραθυράκι» της εστίας του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κατράνα. Το 2-0 έγινε έξι λεπτά αργότερα. Ο Περηφανόπουλος πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κερμανίδη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τον Νύρλα να κερδίζει το ριμπάουντ και από κοντά με δεύτερη κεφαλιά να γράφει το 2-0. Στο 74' ο Λούρης από κοντά με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και στο 83' ο ίδιος παίκτης με σουτ έγραψε το 4-0. Στο 88' ο Γιώργος Κίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωνσταντινίδης (Βελούδης – Τσιώνης) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 3-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο α' ημίχρονο και δύο στο β' ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε στο γήπεδό του με 3-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του που τον διατήρησαν στην δεύτερη θέση.

Το σκορ άνοιξε για την μετέπειτα νικήτρια στο 6' ο Ρίσσου, για να γίνει το 2-0 στο 70' με πλασέ του Ασλάνογλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Ρεις Σέρα. Στο 80' το Ροδοχώρι έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κιόσα.

Διαιτητής ο κ. Παζαρτζικλής (Μπογιατζόγλου – Χριστοδούλου).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 4-0: Με τοπ σκόρερ τον Μάριο Αργυρόπουλο που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε στο γήπεδό του καθαρά και δίκαια τον ΠΑΟ Κουλούρας και παγιώθηκε στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Και τα τέσσερα τέρματα της νικήτριας σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα κατέβασε ταχύτητα.

Η διαμόρφωση του σκορ: Αργυρόπουλος στο 10' 1-0, Αργυρόπουλος στο 18' 2-0, στο 30' Σερασκέρης 3-0, Αργυρόπουλος στο 42' 4-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Μπέκας – Τράντος).

ΠΛΑΤΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που κέρδισε στο γήπεδό του τον Αχιλλέα Νάουσας με 1-0.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βούλγαρης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραγκιζόπουλος (Λαζάρου – Νησελίτης).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-1: Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Μακροχωρίου με 0-1 επί του Άρη Παλαιοχωρίου που την απομάκρυνε από το γκρουπ των ομάδων των πλεϊ άουτ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Βοργιατζίδης στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Γαβράς – Χαλατζιούκας).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ 1-4: Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκησε της Θύελλας Σταυρού επί της ΑΕ Χαρίεσσας που την κρατάει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Σταυρού προηγηθεί στο α' μέρος με 0-1, ενώ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που άφησε η γηπεδούχος ομάδα στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Η Χαρίεσσα προσπάθησε να αντιδράσει κατάφερε προς στιγμή να μειώσει σε 1-3, όμως οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη πέτυχαν και ένα τέταρτο τέρμα κόβοντας έτσι κάθε διάθεση των αντιπάλων τους για κάτι καλύτερο.

Τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας οι Παπαδόπουλος Κ. (45'), Κιοσέογλου (59'), Παπαδόπουλος Δ. (61') και Μυλωνάς Αλ. (75').

Για την Χαρίεσσα σκόραρε στο 70' με πέναλτι ο Φράγγη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Κωστούλης – Τσιουγγαρής).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-1: Με ένα τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε στο γήπεδο της Ραχιάς την Α.Ε. Ποντίων και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Στογιάννης στο 80'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Γκόγκας – Γκαλαϊτζής).

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΜΕΛΙΚΗ 2-3: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Φίλιππος Μελίκης επί του Αστέρα Τριποτάμου που τον κρατάει ζωντανό στη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα στο 13' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουρδάνου. Στο 16' όμως η Μελίκη με γκολ του Μανωλόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Τριπόταμος ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ και πάλι με πέναλτι που αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Ξαγοράρης. Στο 65' η Μελίκη ισοφάρισε για δεύτερη φορά και πάλι με τον Μανωλόπουλο και ο ίδιος παίκτης στο 75' έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Ζουρνατζίδης – Ζαχαριάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής