breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Τρένο ο Σχοινάς. Σκόνταψε ο Άχθος Αρούρης

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Τρένο ο Σχοινάς. Σκόνταψε ο Άχθος Αρούρης

Ο Σχοινάς και το Καμποχώρι στον Α' όμιλο προχώρησαν με νίκη ενώ αντίθετα οι ομάδες που τους ακολουθούν και διεκδικούν την είσοδό τους στα πλεϊ οφ έχασαν βαθμούς με αποτέλεσμα να ανοίξει η βαθμολογική ψαλίδα μεταξύ τους.

Στον β' όμιλο τώρα ο Άχθος Αρούρης σκόνταψε στην έδρα του στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Νάουσας με αποτέλεσμα ο Α.Ο. Μαρίνας που νίκησε εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι με 2-3.

Τα Λευκάδια να μειώσει την διαφορά που τους χωρίζει στους δύο βαθμούς.

Απρόσμενη βαρειά ήττα όμως και μάλιστα στο γήπεδό του και για τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που έχασε από τον Ατλαντα Ζερβοχωρίου με 4-0.

Να δούμε αναλυτικά και με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια της β' κατηγορίας που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 4-0: Καλύτερος και πιο αποτελεσματικός ο Σχοινάς νίκησε εκτός έδρας με 4-1 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από την δεύτερη Α.Ε. Καμποχωρίου.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Γατόπουλος (35' και 90'), Λαμπρόπουλος (57') και Πιπιλιλιάρης (61'), ενώ για τα Παλατίτσια σκόραρε ο Τσούπρος (77').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Σαμαράς – Τασιώνας)

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 0-4: Καθαρή εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Α.Ε. Καμποχωρίου με αντίπαλο την Δόξα Λιανοβεργίου με 0-4.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο με δύο τέρματα του Βουλγαράκη (30' και 42' πεν.) για να σημειώσουν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη με τους Καλαμιώτη (50') και Βουλγαράκη (58') και να διαμορφώσουν έτσι το τελικό 0-4.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γαβράς (Χαλατζιούκας – Τσουγγαρής).

ΚΥΨΕΛΗ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. 0-0: Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Δόξας Κυψέλης και της Ακαδημίας Τρικάλων.

Διαιτητής ο κ. Δεβετζίδης (Χαλαμπίδης – Γκόγκας).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 0-0: Ο Ατρόμητος Διαβατός ήταν καλύτερος από την αντίπαλό του είχε τις ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Έτσι το παιχνίδι έληξε 0-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Μητρόπουλος – Ντόβας).

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΛΟΥΤΡΟΣ 0-2: Πιο αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός Λουτρού νίκησε με 0-2 εκτός έδρας την Νέα Νικομήδεια. Τα γκολ οι Αναστασόπουλος (8') Μιχαηλίδης (87').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μπατσίλας – Μουρατίδης).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΔΟΞΑ Ν. 1-1: Απροσδόκητα απώλεια δύο βαθμών για τον πρωτοπόρο του βαθολογικού πίνακα Αχθο Αρούρη που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ουραγό Δόξα Νάουσας.

Στο σκορ προηγήθηκε στο 30' με τον Τσέο ο Αρούρης για να ισοφαρίσει η Δόξα με τον Βαρθολομαίο στο 87'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Ζουρνατζίδης – Τράντος).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 0-4: Πιο ουσιώδης ο Ατλας Ζερβοχωρίου νίκησε 4-0 εκτός έδρας του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Τα γκολ της νίκης του Ατλα πέτυχαν οι Παπαδόπουλος (38'), Κεχαϊδης (63') και Μήτρου (80' και 90'+2).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Μπακάλης – Παπαντώνης).

ΡΑΧΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-0: Με δυο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο 30λεπτο ο Εθνικός Ραχιάς νίκησε στην έδρα του τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. ΤΑ γκολ πέτυχαν ο Βελιάδης (60') και ο Ισαακίδης (90').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Σιουκιούρογλου – Γκαλαϊτσης).

 

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-0: Υστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Πατρίδα νίκησε στο γήπεδό της με 1-0 (το γκολ στο 30' ο Τσαγκαλίδης) τον Κεραυνό Επισκοπής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Γκόγκας, Ποζιάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής