breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Προελεύνουν ο ΠΑΟΚ και η Νάουσα

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Προελεύνουν ο ΠΑΟΚ και η Νάουσα

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η Νάουσα πήραν από μια ακόμη εύκολη νίκη κερδίζοντας ο μεν πρώτος, 8-0 τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό Νάουσας, η δε δεύτερη 2-0 τον συντοπίτης της Αχιλλέα, ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλεϊ οφ άφησαν βαθμούς. Στο μεταξύς τους παιχνίδι συγκεκριμένα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος, στο οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλη 2-2 και στο γήπεδό του ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο οποίο ηττήθηκε με 0-3 από το εντυπωσιακό Μακροχώρι.

Μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα η διαφορά μεταξύ της δεύτερης του βαθμολογικού πίνακα Νάουσας και του τρίτου ΓΑΣ Ροδοχωρίου έφθασε στους 6 βαθμούς γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τελικά τα πλεϊ οφ να διεξαχθούνμε δύο (την πρώτη καιτ ην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα) αντί τεσσάρων ομάδων.

Στις υπόλοιπες ομάδες ο Αχιλλέας Νάουσας για πρώτη φορά εξωστρακίστηκε από την έκτη τιμητική θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία πλέον συγκατοικούν το Μακροχώρι που όπως αναφέραμε κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την ομάδα της Αγίας Μαρίνας και ο ΓΑΣ Κοπανού που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με την Θύελλα Σταυρού.

Οι τρεις αυτές ομάδες, το Μακροχώρι, ο Κοπανός και ο Αχιλλέας Νάουσας όπως όλα δείχνουν δεν κινδυνεύουν να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Κοντά στην παραμονή του, από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκεται και ο Φίλιππος Μελίκης που πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κουλούρας με 0-4. Βαθμολογική ανάσα πήρε και η ΑΕ Χαρίεσσας που επιβλήθηκε στο γήπεδο της Ραχιάς της Α.Ε. Ποντίων με 0-3.

Στις τέσσερις θέσεις των πλεϊ άουτ βρίσκονται η Θύελλα Σταυρού που όπως αναφέραμε αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο γήπεδό της με τον ΓΑΣ Κοπανού, ο Άρης Παλαιοχωρίου που επίσης αναδειχθηκε ισόπαλος με το ίδιο σκορ στο γήπεδο του Τριποτάμου με τον Αστέρα, ο ΠΑΟ Κουλούρας και η ομάδα του Τριποτάμου, ενώ οι δύο ομάδες που υποβιβάζοναι, όπως όλα δείχνουν από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (δίχως πλεϊ οφ) θα είναι η ΑΕ Ποντίων και ο Ολυμπιακός Νάουσας.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

 

ΝΑΟΥΣΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 2-0

Καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΦΑΣ Νάουσας νίκησε στο ΔΑΚ της πόλης τον συντοπίτη του Αχιλλέα με 2-0 και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα άνοιξε την ψαλίδα από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Ντέλλας στο 15' ύστερα από μακρινό πλάγιο άουτ του Αργυρίου, ενώ με πρωταγωνιστές τους ίδιους ποδοσφαιριστές ήρθε και το 2-0. Ο Αργυρίου συγκεκριμένα στο 37' κέρδισε πέναλτι (ανατροπή) με τον Ντέλλα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ο ΦΑΣ είχε και τρία δοκάρια. Δύο με τον Ντέλλα στο 10' και στο 84' και ένα με τον Λούρη 67'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Στοκιούρογλου – Κιρμανίδης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 8-0

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας συνέτριψε στην έδρα του τον Ολυμπιακό Νάουσας με 8-0 και διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών από τη Νάουσα που τον ακολουθεί.

Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια άνετη και καθαρή νίκη.

Πέντε από τα οκτώ τέρματα της ομάδας του, πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργος Κίτσιας (1,8', 20', 32' και 62'), 1 ο Χουσεϊνογλου (18' και ένα ο Πετραϊ) (77).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιαμούζης (Πατσάς – Χαλκίδης) από την ΕΠΣ Πιερίας.

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΠΛΑΤΥ 2-2

Ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 20' με τον Καραντουλαμά, και στο 26' με τον Αντωνιάδη να κάνουν δύο τα τέρματά τους.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου όμως αντέδρασε μετά το 0-2 και αφού μείωσε στο 31' με τον Μπρέγκου στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Μωϋσίδη και να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 78' το Ροδοχώρι είχε δοκάρι με τον Ασλάνογλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Παπαδάκης – Αργυρίου).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3

Με πρωταγωνιστή τον 16χρονο Παυλίδη, που με εξαιρετική ενέργεια πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του στο 29' καισ το 59' (το τρίτο σημείωσε ο Βοργιατζίδης), το Μακροχώρι νίκησε εκτός έδρας με 0-3 τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πιτσιρικάδες του Μακροχωρίου πραγματοποίησαν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση αποδεικνύοντας ότι το μέλλον αλλά και το παρόν τους ανήκει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παζαρτζικλής – Ασβεστάρας).

 

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του ΓΑΣ Κοπανού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 53' με τον Στογιάννη με την γηπεδούχο ομάδων να ισοφαρίζει στο 85' με τον Κιοσέογλου και παρ' ολίγο να κάνει την πλήρη ανατροπή αφού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού είχαν δοκάρι, με τον Μελιόπουλο που ήταν το δεύτερο στο παιχνίδι καθώς και στο 78' ο Πετγαζλης είχε σημαδέψει τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Ζαχαριάδης - Γγόγκας).

 

ΚΟΥΛΟΥΡΑ - ΜΕΛΙΚΗ 0-4

Αφού προηγήθηκε στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου η ομάδα της Μελίκης με γκολ του Καρατάσιου στην επανάληψη πέτυχε άλλα τρια τέρματα με τους Μανωλόπουλο δύο και Καρατάσιο και πήρε μια πολύτιμη και καθαρή νίκη με 0-4 και να αυξάνει την διαφορά που την χωρίζει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ 43' Καρατάσιος 0-1, 60' Μανωλόπουλος 0-2, 77' Καρατάσιος 0-3, 88' Μανωλόπουλος 0-4 με πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χρυσάνης - Γκαλαϊτζης).

 

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-1

Ο Αστέρας Τριποτάμου που μπηκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 11' με γκολ του Μπουρδάνου.

Το Παλαιοχώρι όμως αντέδρασε και στο 55' έφερε το παιχνιδι στα ίσα με τον Αναστάση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος - Κελεσίδης).

 

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 0-4

Αναμενόμενη νίκη της ΑΕ Χαρίεσσας στο γήπεδο της Ραχιάς επι της νεανικής ομάδας της ΑΕ Ποντίων που την διατήρησε εξω από την τετράδα των πλεϊ αουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Ιντος και το 0-1 ηταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενουμενοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Γραμματικό 55' και 86' και τον Φραγκή στο 68'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Μπογιατζόγλου - Μπέκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής