breaking news Νέο

Σύσταση επιτροπής στήριξης, με υλικοτεχνική υποδομή, των αστυνομικών της Ημαθίας που επιχειρούν στον Έβρο

  • Σύσταση επιτροπής στήριξης, με υλικοτεχνική υποδομή, των αστυνομικών της Ημαθίας που επιχειρούν στον Έβρο
  • Σύσταση επιτροπής στήριξης, με υλικοτεχνική υποδομή, των αστυνομικών της Ημαθίας που επιχειρούν στον Έβρο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 7ης Μαρτίου, στην αίθουσα του «Ευστάθιου Χωραφά» Πατρίδας, σύσκεψη πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Ημαθίας, με θέμα την ενίσχυση σε υλικοτεχνική υποδομή, των αστυνομικών της Ημαθίας, που επιχειρούν στον Έβρο, κρατώντας «Θερμοπύλες» ενάντια στο φασιστικό καθεστώς Ερντογάν, που χρησιμοποιεί τους λαθραίους μετανάστες ως πολιορκητικό κριό, έναντι της εθνικής μας ακεραιότητας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, ο οποίος περιέγραψε συγκινητικές στιγμές της διμοιρίας των Ημαθιωτών στον Έβρο.

Κοινή συνισταμένη όλων των παρευρισκομένων η δημιουργία οργανωτικής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει επαφές με επιχειρηματίες, αλλά και φορείς της Ημαθίας, ώστε να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό, που θα αποδοθεί, με τη συνεργασία των αστυνομικών της περιφερειακής μας ενότητας, στην αγορά της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής για τις διμοιρίες μας στα σύνορα, όπως αντιασφυξιογόνες μάσκες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, εξαρτήσεις κ.α.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Νάουσας, Δώρα Μπαλτατζίδου, εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Κώστας Σισμανίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Τσιπουρίδου, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Ημαθίας, Στέργιος Μουρτζίλας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και αρκετοί πολίτες.

Η «ψυχή» και αυτής της εθνικής προσπάθειας, πρόεδρος του «Ευστάθιου Χωραφά», Αντώνης Καγκελίδης, στην αρχή της τόνισε ότι την προσπάθεια στηρίζει και ο δήμαρχος Αλέξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής