breaking news Νέο

«Μένουμε σπίτι» : Μήνυμα Κ. Καλαϊτζίδη και Π.Ε. Ημαθίας, περιορισμός στην πρόσβαση του κοινού στις υπηρεσίες

«Μένουμε σπίτι» : Μήνυμα Κ. Καλαϊτζίδη και Π.Ε. Ημαθίας, περιορισμός στην πρόσβαση του κοινού στις υπηρεσίες

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας εντείνει την προσπάθειά της, για την ενημέρωση των πολιτών και την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Μέσω μηνύματος καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης μέσω νέου μηνύματος, στη σελίδα του στο facebook, σημειώνει: «Μένουμε σπίτι κι ακολουθούμε τις οδηγίες διότι ο περιορισμός της μετάδοσης του κορονοϊού είναι υπόθεση όλων μας. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να κοινοποιηθεί παντού και να τηρηθεί από όλους μας. Στο τέλος αυτής της κρίσης, πρέπει να είμαστε όλοι εδώ και να επανέλθουμε ακόμη πιο δυνατοί».

 

ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι και ο περιορισμός των ημερών που θα λειτουργούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών.  Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ότι από τώρα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο τρεις ημέρες της εβδομάδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν χωρίς να υπάρχει πρόσβαση για το κοινό. Για λόγους μέτρων πρόσληψης και προφύλαξης, στις ημέρες προσέλευσης του κοινού, στην είσοδο κάθε υπηρεσίας θα γίνεται καταγραφή των ατομικών στοιχείων κάθε εισερχόμενου πολίτη, για νόμιμη χρήση τους σε κάθε πιθανή περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη ιατρικής ιχνηλασιμότητας της κίνησης εντός της υπηρεσίας.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον, πριν την κάθε επίσκεψη στις υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα ως κάτωθι:

Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: 2331350172

Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών: 2331353417

Δ/νση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος: 2331353614

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής: 2331350146

Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων: 2331350118

Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων: 2331353661

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη: 2331350102

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με ανακοίνωσή της αναφέρει : «Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν κατανόηση στις αποφάσεις που λαμβάνονται, να προσέρχονται στις υπηρεσίες με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό και μόνο για επείγουσες και αναγκαίες περιπτώσεις και κυρίως να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κοροναϊού».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής